Aluminium kozijn steel look 328.5x224x4.5cm, RAL 9005, veiligheidsglas GL-09 ShowroommodelTijdelijk niet beschikbaar
Zoek een vervangend product


Artikelomschrijving

Zwarte aluminium glaswanden geven een luxe en industriële uitstraling aan een veranda, overkapping of ander bouwwerk. Toepassing van deze vaste wand zorgt voor afsluiting van de buitenruimte waarbij het daglicht behouden blijft. De aluminium pui is voorzien van een zwarte structuurcoating, twaalf afzonderlijke ramen en 10mm gelaagd veiligheidsglas. Let op: dit artikel is een showroommodel en is voor een korte periode gemonteerd geweest voor het maken van produktfoto's. Om deze reden kan het artikel kit resten of minimale beschadigingen hebben, heeft dit artikel een speciale prijs en vervalt het recht op retourneren en reclameren.


Specificaties
Artikelnummer:
19179
Naam:
Aluminium kozijn steel look 328.5x224x4.5cm, RAL 9005, veiligheidsglas GL-09 Showroommodel
Toepassing:

Dit zwart gecoate kozijn is toe te passen als glazen wand in een tuinhuis, veranda, overkapping of ander bijgebouw. Het wandpaneel kan in zowel houten als stenen wanden geplaatst worden en zorgt voor een beschutte zitplek zonder dat de lichtinval beperkt wordt. De wand is voorzien van twaalf afzonderlijke ramen van 10mm gelaagd veiligheidsglas en geeft een industriële uitstraling aan het buitenverblijf.

Uitvoering:

De glazen wand kan eenvoudig bevestigd worden door eerst de schroefgaten voor te boren. Vervolgens kan het paneel, wanneer deze op de juiste plaats staat, aan de constructie bevestigd worden met RVS schroeven. Wanneer het frame gemonteerd is kan het glas geplaatst worden. De glaslatten dienen op dezelfde plek terug gezet te worden als waar deze vandaan komen. Bekijk hier de handleiding voor plaatsen het van het glas.

Dikte Kopmaat:
Afwerking:

Wanneer de wand en de glaspanelen geplaatst zijn dienen de naden tussen het frame en de wand afgekit te worden.

Verpakt per:
Stuk
Dikte:
2240mm
Breedte:
3285mm

Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.30 - 11.00 uur