Highwood vloerdelen zaagsnede wit, 28x145mm 255cm (werkende maat 28x137, 2507mm) geschaafd, per 4 stuks verpaktTijdelijk niet beschikbaar
Zoek een vervangend product


Plus- en minpunten
plus Milieuvriendelijk geproduceerd
plus Makkelijk schoon te maken
plus Verschillende kleuren beschikbaar
plus Hoge kwaliteit coating
plus 4 zijden mes en groef
con Niet buiten toepasbaar

Artikelomschrijving

Deze massieve Nordic Vuren vloerdelen kenmerken zich door haar hoge duurzaamheid en uniek patroon. De vloerdelen zijn twee laags geverfd en behandeld met vernis. Dit resulteert in de mooie verweerde uitstraling en de hoge duurzaamheid. Toevoeging van deze vloerdelen aan het interieur zorgt voor een rustieke, unieke, interessante en persoonlijke uitstraling mede door de schaduwvariaties. De vloerdelen kunnen optimaal verbonden worden vanwege de mes en groef welke zich aan 4 zijden bevinden en goed in elkaar passen. Kleur: gebroken wit. Houtsoort: Nordic Vuren. Werkende maat 28x137mm 2507mm lang. Let op: prijs is per 4 stuks.

Highwood is een exclusieve collectie gebaseerd op Scandinavisch design. Deze lijn biedt naast een hoogwaardige oplossing voor wanddecoratie in en om het huis ook een collectie vloerdelen aan.


Specificaties
Artikelnummer:
14325
Naam:
Highwood vloerdelen zaagsnede wit, 28x145mm 255cm (werkende maat 28x137, 2507mm) geschaafd, per 4 stuks verpakt
Toepassing:

Deze vloerdelen zijn uitsluitend geschikt om binnen toegepast te worden. Door de mes en groef kunnen deze vloerdelen op dezelfde manier geïnstalleerd worden als parket. De delen zijn geschaafd.

Uitvoering:

Om het risico van uitdrogen te verkleinen is het belangrijk dat het vochtgehalte van de planken hetzelfde is als het relatieve vochtigheidsniveau van de omgeving tijdens de installatie. Het is aan te raden om de vloerdelen minstens twee weken eerder in dezelfde kamer te stabiliseren.

Dikte Kopmaat:
28x145
Afwerking:

Deze vloerdelen zijn afgewerkt met 2 lagen verf en afgewerkt met een hoogwaardige en duurzame Teknos lak. Hierdoor hebben de vloerdelen geen afwerking nodig en kunnen ze niet geschuurd worden.

Verpakt per:
4 stuks
Dikte:
28mm
Breedte:
145mm
Lengte:
10200mm

Bel voor advies

ma t/m vr: 9.00 - 12.00 en 13:00 - 16:00 uur