Vlonderplank Padouk glad, blinde bevestiging, (zonder antislip profiel) 21x145mm geschaafd 365cmTijdelijk niet beschikbaar Zoek een vervangend product


Plus- en minpunten
plus Zeer duurzaam
plus Luxe uitstraling
plus Blind te monteren
plus In diverse lengtes leverbaar

Artikelomschrijving

Deze luxe hardhouten Padouk vlonderplankplank is ideaal geschikt voor het realiseren van een terras met een luxe uitstraling. Padoek is een zeer duurzame en stabiele houtsoort welke nauwelijks werkt. De vlonderplanken kunnen onzichtbaar bevestigd worden met de B-fix clips en gaan met de juiste verwerking 25 tot 35 jaar mee.


Specificaties
Artikelnummer:
14531
Naam:
Vlonderplank Padouk glad, blinde bevestiging, (zonder antislip profiel) 21x145mm geschaafd 365cm
Toepassing:

Deze hardhouten Padouk planken zijn speciaal geschikt voor het gebruik als vlonderplank voor het aanleggen van luxe vlonders en terrassen. Padouk, ookwel Padoek of Padouck, is een zeer duurzame en stabiele houtsoort. Daarnaast heeft Padouk een gelijkmatige structuur en werkt het bijna niet.

Uitvoering:

Voor het onzichtbaar monteren van deze Padouk planken wordt geadviseerd de bijbehorende B-fix tussenclips en start- en eindclips te gebruiken. Door middel van het gebruik van deze clips worden de planken op de juiste afstand van elkaar gemonteerd met de benodigde ventilatie.

Dikte Kopmaat:
21x145
Afwerking:

Wanneer de planken niet afgewerkt worden, zullen deze door UV-straling eerst donkerbruin verkleuren. Vervolgens krijgen de planken een mooie egale vergrijsde kleur.

Verpakt per:
Stuk
Lengte:
3650mm

Bel voor advies

ma t/m vr: 9.00 - 12.00 en 14:00 - 16:00 uur