Douglas Ramen en Deuren


Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.00 - 12.00 uur
Bent u op zoek naar mooie ramen en/of deuren voor uw tuinhuis, tuinkantoor, berging, garage of recreatieverblijf? Dan bent u bij Houthandelonline.nl aan het goede adres. Wij leveren een compleet assortiment Douglas ramen en deuren, welke gekenmerkt worden door een lange levensduur en een fraaie uitstraling.

Welke eigenschappen hebben Douglas ramen en deuren?

Onze Douglas ramen en deuren zijn vervaardigd uit onbehandeld en gedroogd hout dat afkomstig is van de Douglasspar. Douglas is een duurzame houtsoort die zelfs onbehandeld zo’n 10 tot 15 jaar mee kan. Daarnaast staat dit hout bekend om zijn warme kleur, die kan variëren van geelbruin tot diep oranje.

Welke soorten ramen en deuren van Douglas zijn er verkrijgbaar?

Zowel Douglas ramen als deuren zijn bij Houthandelonline.nl in verschillende afmetingen en uitvoeringen te bestellen.
  • Douglas ramen zijn beschikbaar als vast raam, draaikiep raam of uitzetraam, met keuze uit enkele of dubbele beglazing. Alle ramen van Douglas worden geleverd inclusief hang- en sluitwerk.
  • Douglas deuren zijn bij ons verkrijgbaar als enkele en dubbele deuren. U heeft daarbij de keuze uit volledig dichte deuren en uitvoeringen met glaspanelen, zowel links- als rechtsdraaiend. Houdt u er rekening mee dat deze deuren uitsluitend naar buiten toe draaien. Onze Douglas deuren worden geleverd inclusief deurbeslag en beglazing.
Goed om te weten is dat wij ook zwart metalen ramen en deuren en hardhouten deuren in het assortiment hebben.

Waar moet ik verder rekening mee houden bij de montage van een Douglas raam of deur?

Bij ramen en deuren van Douglas hout dient u er rekening mee te houden dat enige vochtdoorslag mogelijk is. Om dit te voorkomen en om de levensduur van het raam of de deur te verlengen, is het raadzaam om de ruimten na het afhangen af te kitten. Douglas deuren en ramen kunnen indien gewenst onbehandeld worden toegepast. U moet er in dat geval wel rekening mee houden dat de oorspronkelijke kleur geleidelijk aan zal vergrijzen als gevolg van blootstelling aan UV-licht. Dit kunt u tegengaan door het hout te bewerken met een product voor Douglas hout afwerking, zoals een transparante of gekleurde beits met UV-werende eigenschappen. Tip: Om een strakke afwerking tussen het kozijn en de wand te realiseren kunt u een Douglas universeel stelkozijn voor ramen of een universeel stelkozijn voor deuren mee bestellen.

Douglas raam of deur bestellen

Via Houthandelonline.nl kunt u snel en gemakkelijk uw nieuwe Douglas ramen en deuren bestellen. U bent daarbij altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardig en gecertificeerd hout tegen gunstige prijzen. Bovendien kunnen wij dankzij onze ruime voorraden snel leveren; u heeft uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen binnen. Heeft u vragen over Douglas ramen en deuren of over een van de andere Douglas hout artikelen in ons assortiment? Of kunt u wel wat deskundig advies gebruiken bij het uitzoeken van de juiste artikelen voor uw project? Neem dan even contact op. We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op 0226 744 226 en per mail via info@houthandelonline.nl.