Tuinhout


Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.00 - 12.00 uur

Het beste tuinhout voor alle tuinklussen

Bent u op zoek naar tuinhout voor een schutting, tuinhuis, pergola of een vlonderterras? Vraagt u zich af wat nu het beste tuinhout voor deze projecten is? Houthandelonline is de groothandel op het gebied van alle soorten tuinhout. Wij adviseren en helpen u graag bij de juiste en beste keuze in tuinhout zoals: hardhouten palen, planken, tuinschermen en rabatdelen. Ons uitgebreide assortiment bevat voor iedere tuinklus de juiste houtsoort. Ons assortiment bestaat uit oneindig veel soorten en maten in tuinhout. Daarom kunnen wij ons heel goed voorstellen dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Wij leveren uitsluitend gecertificeerd hout van de allerbeste kwaliteit. Wilt u hulp bij het bestellen van tuinhout? Wij staan voor u klaar. U kunt op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen. Ook uw mail beantwoorden wij spoedig. Uw bestelling wordt snel thuis geleverd, zodat u kunt gaan starten met de bouw van uw tuinproject!

Soorten tuinhout

Tuinhout bestelt u eenvoudig online in onze webshop. Wij zijn de groothandel voor particulieren, maar ook zakelijke klanten kunnen bij ons tuinhout afnemen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld tuinplanken en tuinschermen. Neem rustig een kijkje wat wij u aan tuinhout te bieden hebben en ontdek onze andere soorten en materialen, zoals:

De webshop voor een compleet hekwerk van tuinhout

Bij Houthandelonline vindt u alle materialen op het gebied van tuinafscheidingen. Maak een schutting van tuinschermen en geef deze een natuurlijke uitstraling door gebruik te maken van gaasschermen. Of ga juist voor een natuurlijke schutting van bamboe of wilgen. Wilt u een stukje gras afzetten met een hekwerk? Dan is een schapenhek of een landbouwpoort wellicht het artikel waar u naar op zoek bent. Voor een compleet hekwerk van tuinhout bent u bij Houthandelonline aan het juiste adres. Zo ook voor allerlei montage en afwerkmateriaal, om het hekwerk te monteren. Wilt u bepaalde delen in de tuin afscheiden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Het afscheiden van tuindelen of een vlonder terras, of voor het creëren van borders kunt u met onze geïmpregneerde bielzen van naaldhout doen.

Wat wordt uw tuinproject?

Het assortiment tuinhout van Houthandelonline is heel uitgebreid. Wij hebben tuinhout voor al uw tuinprojecten. Bouw bijvoorbeeld zelf uw tuinhuis met blokhutprofielen uit onze collectie. Of zoekt u tuinhout voor een schutting? Wat dacht u van onze schaaldelen? Met schaaldelen, ook wel boomstamplanken genoemd, creëert u een wel hele natuurlijke erfafscheiding. Heeft u Zweeds rabat nodig voor een border of bloembak van tuinhout? Dan bestelt u bij ons ook heel eenvoudig worteldoek voor in de bloembak. Tevens bieden wij u ook voldoende montagemateriaal. Per categorie ziet u heel overzichtelijk welk deurbeslag en welke montagematerialen bij dat type tuinhout passen. Zo bent u verzekerd van de juiste schroeven. Voor het bevestigen van al het tuinhout gebruikt u namelijk speciale RVS Torx schroeven in verschillende maten. Om de zaagkanten van geïmpregneerd hout te beschermen, kunt u bij ons ook een speciaal impregneermiddel bestellen. Zo weet u zeker dat uw tuinhout goed beschermd is en nog jarenlang mee kan.

Tuinhout online bestellen

Al ons tuinhout is uit voorraad leverbaar en wij bezorgen door heel Nederland. Door uw tuinhout online te bestellen, hoeft u zelf niets te regelen voor het vervoer. Na de bestelling ontvangt u van ons een mail ter bevestiging betreffende de afleverdatum. Zodra uw bestelling afgeleverd is, adviseren wij u om de bestelling goed te controleren op aantallen en lengtes. Houdt u met het bestellen van tuinhout altijd rekening met het krimpen en uitzetten van het tuinhout en het ontstaan van droogtescheuren op de kopse kanten. Daarom is het verstandig om 10 cm tot 15 cm verlies in te calculeren. Tuinhout blijft immers een natuurproduct.