Navigation

Douglas blokhutprofielen

 

Blokhutprofiel Douglas

Een blokhut is een geweldige toevoeging aan elke tuin. Ben je van plan je eigen blokhut te bouwen? Dat doe je gemakkelijk met een Douglas blokhutprofiel. Blokhutprofielen van Douglashout zijn ideaal voor het bouwen van hutten en tuinhuizen. Ze zijn ook uitermate geschikt om je eigen schutting mee te maken. In ons assortiment vind je voor elke klus een blokhutprofiel van Douglas.

Een Douglas blokhutprofiel

Douglashout is bij uitstek geschikt om een blokhut, tuinhuis of schutting mee te bouwen. Dit komt omdat het een harde naaldhoutsoort is die in de tuin lang meegaat. Daarom wordt Douglashout vaak gebruikt voor tuinhuizen, veranda's en tuinmeubelen. Deze houtsoort heeft een natuurlijke uitstraling en een warme kleur, die onbehandeld steeds meer zal vergrijzen. Juist dit kenmerk maakt het hout geliefd onder veel tuinliefhebbers. Met een blokhutprofiel van Douglas kun je gemakkelijk een blokhutwand maken. De blokhutdelen in ons assortiment zijn geschaafd, wat zorgt voor een afgewerkte en gladde uitstraling. Je kunt meteen aan de slag met je Douglas blokhutprofiel.

Waarom koop je een blokhutprofiel Douglas bij Houthandelonline?

  • Wij verkopen Douglas blokhutdelen van de hoogste kwaliteit.
  • Bij ons koop je eenvoudig een Douglas blokhutprofiel online.
  • Wij brengen je Douglas blokhutprofiel direct van de leverancier naar jouw adres, wat ons Douglashout voordelig maakt.
  • Onze specialisten kunnen je het beste adviseren over het gebruik en onderhoud van je Douglas blokhutprofiel.
  • Heb je vragen? Wij staan voor je klaar! Je kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken.

Zelf aan de slag met Douglas blokhutdelen

Er is niets mooiers dan zelf een blokhut te bouwen. Het is een leuke en uitdagende klus met een resultaat waar je jarenlang van kunt genieten. Een Douglas blokhutprofiel maakt het bouwen van een tuinhuis gemakkelijker. Dankzij het profiel in de planken kunnen de Douglas blokhutprofielen gemakkelijk in elkaar worden geschoven, waardoor je snel een wand voor je blokhut kunt realiseren. Je kunt er ook snel en efficiënt een schutting mee bouwen.

Douglas blokhutprofiel 28mm

Bij Houthandelonline vind je blokhutdelen van Douglas in verschillende maten, waaronder een Douglas blokhutprofiel van 28mm. In onze webshop bieden we ook bevestigingsmaterialen zoals schroeven om het blokhutprofiel van Douglas stevig te bevestigen. Daarnaast hebben we diverse soorten beits en impregneermiddelen in ons assortiment. Hiermee kun je je tuinhuis een unieke uitstraling geven en tegelijkertijd beschermen tegen de invloeden van het weer.

Online Douglas blokhutdelen kopen

Een Douglas blokhutprofiel kopen doe je eenvoudig en snel bij Houthandelonline. We zorgen ervoor dat elk blokhutprofiel van Douglas tegen een scherpe prijs wordt geleverd. Heb je advies nodig bij het bouwen van je blokhut? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan voor je klaar. We zijn bereikbaar via e-mail en telefonisch. Bekijk onze openingstijden om te zien wanneer we beschikbaar zijn.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 8.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]