Navigation

Niet tevreden?

Je hebt de mogelijkheid je producten binnen een bepaalde zichttermijn retour te sturen. Op deze pagina lees je hoe dit in zijn werk gaat. Let op: Je kunt een artikel in geen geval terugsturen, wanneer sprake is van één of meer van de volgende situaties:

  • Het artikel is niet meer compleet, reeds gezaagd of verwerkt;
  • Het artikel is gedurende de periode dat je het op zicht had, gebruikt of beschadigd geraakt;
  • Het artikel is speciaal voor jou op maat of op kleur gemaakt;
  • Het artikel bevat niet alle, door de fabrikant bij levering bijgesloten zaken;
  • Het artikel kan, door de aard van het product, niet worden teruggezonden.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected].

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan HouthandelOnline geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 14 dagen na aanmelding van je retour, terugstorten. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, exclusief verzendkosten, gecrediteerd. We kunnen uiteraard de zending voor je retour halen. De kosten voor het verzorgen van het retour halen van je huis, naar HouthandelOnline zijn voor je eigen rekening. We raden je bovendien aan ervoor te zorgen dat je in het bezit bent van een afgiftebewijs, een bewijs van ter postbezorging of een vergelijkbaar document. Desgewenst kun je je producten retour sturen of terugbrengen naar:


HouthandelOnline

Westrak 57
1771 SR Wieringerwerf


Belangrijk is dat hierover per e-mail is gecommuniceerd, zodat het retour brengen, de controle van het materiaal en de creditering soepel verloopt. Wanneer je geleverde artikelen, na afloop van de zichttermijn, niet aan HouthandelOnline hebt teruggezonden, is de koopovereenkomst definitief. Na de periode van 14 dagen kun je je aankoop niet meer zonder reden annuleren.