Navigation

Red Cedar rabat

 

De groothandel voor Red Cedar rabat

Red Cedar komt van de reuzenlevensboom (Thuja plicata), die aan de westkust van Noord-Amerika en Canada groeit. Het is een duurzaam hout met een levensduur van 15 tot 25 jaar. De meest gebruikelijke kwaliteit is Clear & Beter, bijna zonder knoesten. Wij leveren Red Cedar vooral als rabatdelen, makkelijk in elkaar te schuiven planken. Hieronder vind je alles wat je moet weten over ons Red Cedar rabat.

Wat zijn de eigenschappen van Red Cedar?

Red Cedar is licht en relatief zacht, makkelijk te bewerken, ook met handgereedschap. Het is harsvrij, ruikt heerlijk en heeft prachtige kleuren, van zalmkleurig tot donkerbruin.  Het is van nature zeer weerbestendig, en beschermd tegen houtrot, schimmels en insecten. Behandeling is niet nodig; het hout kan ook onbehandeld buiten gebruikt worden.

Welke soorten Red Cedar rabat zijn er?

Onbehandelde Red Cedar Halfhout rabatdelen krijgen buiten een zilvergrijze kleur. Deze verkleuring beïnvloedt de kwaliteit niet. Onder overkappingen kan kleurverschil optreden. Je kunt ook gegronde Red Cedar rabatdelen bestellen, deze zijn 590 centimeter lang, gevingerlast en twee keer gegrond.

Waarvoor kan ik Red Cedar rabat gebruiken?

Red Cedar is vormvast en barst of kromt niet snel, ideaal voor gevelbekleding. Gebruik Red Cedar Halfhout rabatdelen voor horizontale montage en Red Cedar Channel siding voor verticale montage. Raadpleeg onze inspiratie pagina voor Gevelbekleding van massief hout voor meer informatie.

Waar moet ik op letten bij het gebruik van Red Cedar rabatdelen?

Gebruik altijd RVS bevestigingsmaterialen voor Red Cedar rabatdelen. Vermijd gegalvaniseerd, ijzer en messing, deze kunnen corroderen en lelijke vlekken veroorzaken.

Red Cedar rabat bestellen

Bestel Red Cedar rabatdelen snel en eenvoudig via Houthandelonline.nl. Als de gewenste lengte niet op voorraad is, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Bel of mail ons voor persoonlijk advies.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 9.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]