Navigation

Vlonderplanken

 

Geïmpregneerde vlonderplanken

Ben je op zoek naar geïmpregneerde vlonderplanken om je vlonder mee te bouwen? Die vind je bij Houthandelonline. We hebben een uitgebreid assortiment geïmpregneerde vlonderplanken van tuinhout, zowel met als zonder ribbel. Je bestelt ze gemakkelijk en snel online in onze webshop.

In ons assortiment vind je naast geïmpregneerde vlonderplanken ook vlonderplanken van Douglashout, composiet en hardhout. Je vindt dus altijd de vlonderplank die bij je past. Ook voor verschillende beitsen en bevestigingsmaterialen kun je bij ons terecht. Daarmee zet je zelf een prachtige vlonder neer.

Geïmpregneerde vlonderplanken kopen

In ons assortiment vind je geïmpregneerde vlonderplanken en benodigdheden waarmee je zelf je vlonder kunt maken, bijvoorbeeld:

  • Vlonderplanken van 28x145 van 300 tot 500cm lang,
  • Verschillende soorten (gekleurde) beits voor tuinhout,
  • Houtolie voor verschillende houtsoorten,
  • Bevestigingsmaterialen zoals schroeven, RVS clips en lijmen.

Wil je de geïmpregneerde vlonderplanken verder behandelen? Met een gekleurde beits geef je je vlonderplank een bijzondere uitstraling en bescherm je hem beter tegen invloeden van het weer zoals regen en wind.

Het voordeel van geïmpregneerde vlonderplanken

Geïmpregneerd hout gaat lang mee in je tuin. Door je vlonder te maken met geïmpregneerde vlonderplanken weet je zeker dat je er tussen de 10 en 15 jaar plezier van zult hebben. De planken die je in de webshop van Houthandelonline vindt zijn geschaafde grenen planken met afgeronde kanten. De geïmpregneerde vlonderplanken zijn voorzien van een ribbel, wat zorgt voor extra grip. Ook geeft deze ribbel je vlonder een mooie uitstraling. Op zoek naar een gladde geïmpregneerde vlonderplank? Ook die hebben wij in huis. Deze planken geven minder grip, maar zijn gemakkelijker schoon te houden. Houd hier rekening mee bij de aanschaf van je vlonderplanken.

Een vlonder van geïmpregneerd hout

Als je van plan bent zelf een vlonder van geïmpregneerd hout te maken, doe je er goed aan kwalitatief goede materialen te gebruiken. Dat zorgt er namelijk voor dat je vlonderterras zo lang mogelijk meegaat. Het behandelen van geïmpregneerd hout met beits is niet altijd nodig, maar is wel aan te raden om de levensduur van je vlonder te verlengen. Het hout van de geïmpregneerde vlonderplanken in onze webshop is verduurzaamd. Dit houdt in dat het behandeld is om blootstelling aan zware weersomstandigheden te kunnen weerstaan, en dus langer meegaat. Dat maakt het hout bijzonder duurzaam.

Vlonderplanken van geïmpregneerd tuinhout bestellen

Bij Houthandelonline bestel je je geïmpregneerde vlonderplanken gemakkelijk en veilig online. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan vlonderplanken van verschillende afmetingen. Wanneer je vlonderplanken bestelt, worden deze direct vanuit onze importeur naar je verstuurd , wat ervoor zorgt dat wij onze planken voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Ook voor advies of vragen over onze hout- en bouwmaterialen kun je bij ons terecht. Je kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 0226-744226, of je kunt ons een e-mail sturen. Ons e-mail adres is [email protected]. We horen graag van je!

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 8.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]