Navigation

Blokhutprofielen

 

Voordelig blokhutprofielen bestellen

Met blokhutprofielen kun je heel eenvoudig een blokhut of schuttingwand bouwen. Houthandelonline biedt drie verschillende soorten blokhutprofielen in diverse maten aan. Het tuinhout waaruit deze profielen vervaardigd zijn, is van hoogwaardige kwaliteit en kan bestaan uit naaldhout of hardhout. Ons assortiment omvat blokhutprofielen in naturel hout, hardhout en blokhutprofielen. Wij leveren aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Zodra je een bestelling plaatst, wordt deze rechtstreeks vanuit onze zagerij bij jou thuis geleverd. Dit betekent dat er geen tussenhandelaar is en dat je jouw blokhutprofielen voordelig kunt aanschaffen.

Bouw je eigen blokhut

Als je zelf een tuinhuis of schuttingwand wilt maken, zijn blokhutprofielen zeer geschikt. Deze planken zijn eenvoudig te monteren dankzij het mes-en-groef-systeem. Daarom worden ze ook wel mes-en-groef-planken genoemd. Alle planken zijn geschaafd, zodat je ze direct kunt gebruiken. We leveren standaardmaten, maar we raden aan om minstens 10 cm extra in te calculeren, omdat de planken nog kunnen krimpen en uitzetten.

Douglas blokhutprofielen

Ons assortiment blokhutprofielen van Douglashout bestaat uit onbehandelde planken. De profielen hebben afmetingen van 28 x 180 mm en je kunt kiezen uit drie verschillende lengtematen. Als je voor deze onbehandelde planken kiest, adviseren wij je om ze zelf te behandelen. Douglashout is van nature al duurzamer dan ander naaldhout, maar door ze te behandelen met onze buitenbeits, verleng je aanzienlijk de levensduur. Het is belangrijk om ze te behandelen voordat je ze monteert, zodat ook de mes-en-groefverbinding goed beschermd is.

Blokhutprofielen van hardhout

De hardhouten profieldelen zijn geschaafd en hebben een kopmaatdikte van 30 x 185 cm, met een lengte van 250 cm. Hardhout heeft een hoge duurzaamheidsklasse, en met hardhouten profielplanken kun je een blokhut bouwen waar je gegarandeerd jarenlang plezier van zult hebben.

Vragen?

We hebben ook gedacht aan montagemateriaal, verf en olie. Deze producten vind je bij elk product in onze webshop. Zo kun je eenvoudig deze artikelen samen met je tuinhout bestellen. Wil je meer informatie over de blokhutprofielen? Of over ons andere tuinhout? Of heb je vragen over onze andere houtsoorten en bouwmaterialen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers staan dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bij Houthandelonline ben je aan het juiste adres voor professioneel advies.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 8.00-12.00 en 13.00-16.00 uur of mail  [email protected]