Navigation

Transport

 

HouthandelOnline bezorgt alle materialen in heel Nederland en België! De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen. Als je de materialen liever zelf wilt ophalen, is dit ook mogelijk! Let op: heb je de materialen op zeer korte termijn nodig? Neem telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee! Heb je twijfels over de bereikbaarheid van het afleveradres voor onze chauffeurs met een 18 meter lange vrachtwagen? Of heb je vragen over het afhalen? Dan helpen we je graag verder!

 

Bezorging

Wij leveren de bestelde materialen op het gewenste afleveradres. De dag voor de levering (vanaf 17.00 uur) ontvang je van ons een Track & Trace waarin een tijdsindicatie wordt vermeld. 

 

Let op: Meerprijs voor levering in België €29,-. Alle bovengenoemde bedragen zijn voor particuliere klanten inclusief BTW en voor zakelijke klanten exclusief BTW. Transport naar de eilanden of naar Wallonië? Neem hier contact met ons op!

 

Transportkosten Nederland en België

(bestedingsbedrag is excl. kortingen)

 

Orderwaarde   Transportkosten
> €1300   Gratis
€1100-€1300   €39,-
€900-€1100   €49,-
€750-€900   €69,-
€500-€750   €99,-
€0-€500   €119,-

 

Afhalen op locatie

Je kunt in Wieringerwerf (Noord-Holland) vanaf 13 april 2024 op zaterdag tussen 08.00 - 11.00 uur en in Nuenen (Noord-Brabant) elke vrijdag tussen 8.00 -15.00 uur je bestelde materialen afhalen. Hiervoor rekenen wij een vergoeding van €14,99 incl. btw (handelingskosten). Je kunt jouw gewenste afhaallocatie selecteren op de check-out pagina, vlak voor je betaling. De transportkosten worden automatisch aangepast. Komt zaterdag afhalen niet uit? Neem telefonisch contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. 

Let op: zonder leveringsbevestiging kun je geen materiaal afhalen. Heb je ook het gewenste bevestigingsmateriaal en beits besteld? Op de dag zelf kunnen er namelijk geen wijzigingen en/of toevoegingen meer worden gedaan.

 

Op de check-out pagina kun je aangeven of je de order op onze locatie in Wieringerwerf of Nuenen wilt afhalen. De transportkosten worden automatisch aangepast.

 

Om de afhaalmomenten zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal punten waarmee je rekening moet houden:

  • Je moet zelf voor goed en veilig transport van de materialen te zorgen. Transport via een vlakke aanhanger wordt aangeraden, transport via dak dragers wordt afgeraden.
  • Bij regen of slecht weer dien je zelf voor afdekzeilen of andere beschermingsmaatregelen te zorgen;
  • Bij drukte is hulp bij het inladen in de auto of dichte aanhanger niet (altijd) mogelijk;
  • Het afkorten van materiaal is wegens veiligheidsmaatregelen niet mogelijk;
  • Indien je kinderen meeneemt tijdens het afhaalmoment, dienen zij in de auto te blijven i.v.m. veiligheidsmaatregelen;
  • Roken op het terrein van ons distributiecentrum is niet toegestaan.

 

Bereikbaarheid afleverlocatie

Onze chauffeurs bezorgen je bestelling met een 18 meter lange vrachtwagen die is voorzien van een kooiaap (meeneemheftruck). Het is van belang dat de afleverlocatie breed genoeg is om de vrachtwagen vanaf de zijkant te lossen met de kooiaap. De chauffeur bepaalt ter plekke waar de bestelling op een veilige manier gelost kan worden. Volgens de ARBO-richtlijnen mag de chauffeur geen materialen met de hand verplaatsen. Daarnaast is een kooiaap te zwaar om over je stoep of (garage)pad te rijden. Dit om eventuele schade te voorkomen.

 

Als op de dag van levering blijkt dat wij niet kunnen leveren op het opgegeven adres, zal de chauffeur je bestelling lossen op een plek die wel toegankelijk is. Mocht dit ook niet mogelijk zijn en wil je je bestelling wel ontvangen, worden er nogmaals transportkosten in rekening gebracht. Indien de order na een mislukte afleverpoging door jou geannuleerd wordt, worden de transport- en retourkosten verrekend met het creditbedrag.

 

Beschikbaarheid materiaal

Mocht er onverhoopt een artikel niet voorradig zijn, kan dit invloed hebben op je levertijd. Wij nemen in dit geval direct contact met je op om te kijken naar een passende oplossing. Houd er rekening mee dat je de werkzaamheden en mogelijk mensen pas inplant wanneer je de materialen hebt ontvangen en gecontroleerd.

 

Pakketpost

Wil je graag alleen bevestigingsmateriaal, beits of andere kleinere items bestellen? Neem dan contact met ons op om deze artikelen per pakketpost te laten versturen. Stuur een e-mail met je adresgegevens, telefoonnummer en de te bestellen materialen inclusief aantallen. Wij zullen je vervolgens een betaallink toesturen per e-mail, zodat de bestelling in werking gezet kan worden.

 

Voorkeur levertijd

Heb je een voorkeur voor een bepaalde leverdag of week? Wij vragen je dan vriendelijk dit direct na het plaatsen van je order te melden via een e-mail, voorzien van je ordernummer. Te allen tijde doen wij ons uiterste best om met je wensen rekening te houden. Houd er rekening mee dat wanneer je order ingepland is en je een leverdatum hebt ontvangen, het wijzigen hiervan niet meer mogelijk is.