Navigation

Douglas schaaldelen

 

De juiste schaaldelen voor elke tuinklus

Schaaldelen zijn ruwe planken die ook wel boomstamplanken of schorsplanken genoemd worden. Dat komt door de rand schors die bij deze planken nog aanwezig is. Dat schors zorgt ervoor dat de planken een robuust en natuurlijk uiterlijk hebben en mooi staan in de tuin. Bij Houthandelonline vind je geïmpregneerde schaaldelen, plus de materialen die je nodig hebt om met de schorsplanken aan de slag te gaan, zoals schroeven en bevestigingsmaterialen. De schaaldelen van Houthandelonline onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Wij bieden ze aan voor een scherpe prijs.

Van schaaldelen een schutting maken

Schaaldelen hebben verschillende toepassingen. Ze lenen zich bijvoorbeeld goed om een mooie, natuurlijk ogende schutting van te maken. De schorsranden geven jouw schutting een prachtige, unieke uitstraling die echt opvalt. Ook kun je schaaldelen gebruiken om een schuur of erfafscheiding een natuurlijke look te geven. Boomstamplanken doen het door hun karakteristieke uiterlijk ook goed als gevelbekleding. Je kunt er dan voor kiezen de schaaldelen als potdekselplanken over elkaar te laten vallen. Hierdoor maak je goed gebruik van het uiterlijk van de plank en geef je de gevel van je tuinhuis of blokhut een bijzondere look.

Waar gebruik je schaaldelen voor?

  • Met schaaldelen geef je je tuin een natuurlijke look.
  • Schaaldelen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld voor gevelbekleding of het bouwen van een schutting.
  • Elke plank is uniek, wat bijdraagt aan de natuurlijke uitstraling.

Schaaldelen geïmpregneerd

In onze webshop vind je geïmpregneerde schaaldelen gemaakt van naaldhout. De schaaldelen hebben geen vaste breedtematen. Dit komt doordat niet elke boom even groot is; de schaaldelen volgen de natuurlijke vorm van de boom. De breedte van de plank kan hierdoor variëren. Tegelijkertijd draagt deze variatie bij aan het natuurlijke uiterlijk van schaaldelen. Geen twee planken zijn hetzelfde, waardoor schaaldelen een mooi effect kunnen bewerkstelligen in je tuin. Er wordt voor schaaldelen hout gebruikt dat lang meegaat in de tuin. Ze zijn tegen weer en wind bestand. Hierdoor kun je lang van je nieuwe schaaldelen genieten.

Schaaldelen kopen doe je snel en gemakkelijk online

Bij Houthandelonline koop je je schaaldelen met gemak online. De schorsplanken in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en hebben een scherpe prijs. In onze overzichtelijke webshop vind je schaaldelen in verschillende maten, evenals bevestigingsmaterialen om direct met deze planken aan de slag te gaan. We bezorgen door heel Nederland en België, dus ook bij jou. Ideaal wanneer je geen mogelijkheid hebt om een fysieke houthandel te bezoeken, of wanneer je graag geadviseerd wilt worden. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 9.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]