Navigation

Douglas zweeds rabat

 

Zweeds rabat

Ben je op zoek naar Zweeds rabat? Bij Houthandelonline vind je zwarte rabatdelen, maar ook planken in het naturel en groen. Zweeds rabat kent dankzij haar duurzaamheid een breed toepassingsgebied. Douglas hout Zweeds rabat is altijd geschikt, of je het hout nu wilt gebruiken voor een schutting, tuinhuis, veranda of als gevelbekleding. Je vindt een ruim aanbod Zweeds rabat bij de groothandel voor particulieren en zakelijke gebruikers. De volgende aspecten zijn van toepassing op onze Zweeds rabat-collectie:

  • onbehandeld
  • geïmpregneerd
  • gedroogd
  • fijnbezaagde zichtzijde

Onze prijzen zijn scherp voor de kwaliteit die je van een groothandel mag verwachten. Bekijk dus snel ons assortiment Zweeds Rabat. Je bestelt het hout heel eenvoudig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 2-7 werkdagen geleverd.

Wat is Zweeds rabat?

Zweeds rabat zijn rabatdelen van Douglas hout die taps toelopen. Deze planken kun je dakpansgewijs in elkaar bevestigen. De rabatplanken worden horizontaal gemonteerd. De achterzijde is recht en de zichtzijde van de plank loopt taps waarbij de bovenkant dunner is dan de onderkant. Een Douglas plank van Zweeds rabat wordt ook wel potdekselplank genoemd vanwege de constructiewijze. Een voordeel van de potdekselconstructie is dat regenwater zo makkelijk kan worden afgevoerd en wind niet naar binnen kan. Het Douglashout Zweeds rabat van Houthandelonline is van hoogwaardige kwaliteit. Ook het dunne gedeelte van de plank is solide en zal niet zomaar gaan scheuren of barsten.

Over het assortiment

In de categorie Zweeds Rabat bieden wij onbehandelde en (groen) geïmpregneerde Douglas planken aan. De onbehandelde planken zijn naturel van kleur en gedroogd. Door droging wordt het Douglas hout steeds harder en zo maatvaster. De onbehandelde Douglas planken zijn leverbaar in een werkende maat van 10-21x150 mm. Als je liever geïmpregneerd hout wilt bestellen, kan dat ook. De geïmpregneerde planken zien groen door het verduurzamen en zijn leverbaar in dezelfde maten als de onbehandelde planken. Geïmpregneerd Douglas hout is erg geschikt voor buitengebruik. De geïmpregneerde rabatdelen worden onder hoge druk verduurzaamd en zijn zo goed bestand tegen vocht, insecten en schimmels. Fijnbezaagd betekent dat het hout machinaal is glad geschaafd. De delen zijn klaar voor verwerking en splinteren niet en je kunt ze behandelen met een beschermende coating. In ons assortiment vind je planken in verschillende lengtematen, namelijk 300 cm, 400 cm en 500 cm.

Zelf een schutting bouwen van Douglas hout

Douglas hout is populair voor toepassing in de tuin, zoals voor het bouwen van een schutting. Een dichte schutting van Zweeds rabat zien we steeds vaker. Het hout is zo populair om zijn robuuste en warme uitstraling en hoge duurzaamheidsklasse. Het is zelfs één van de hardste Europese houtsoorten. Als je een schutting wilt maken van Douglashout, kun je via Houthandelonline alle benodigde materialen aanschaffen. Een schutting of erfafscheiding bouwen kan op diverse manieren. In ieder geval heb je palen, Zweeds rabat en montagemateriaal nodig.

De palen kun je los in de grond zetten of in speciale paalpunten of paalvoeten. Planken kun je zowel horizontaal als verticaal plaatsen. In plaats van tuinplanken kun je ook kiezen voor tuinschermen, gaasschermen, schaaldelen, Zweeds rabat of potdekselplanken. Tuinschermen hebben wij in allerlei uitvoeringen en van hardhout, eiken of grenen.

Ontdek ons modulaire Dubbel Zweeds Rabat systeem

Ben je van plan om zelf een schutting te bouwen? Dan is het zeker aan te raden om hier dubbelzweeds rabatdelen van Douglas hout voor te gebruiken. Hiermee creëer je snel en gemakkelijk een mooie tuinafscheiding waar ook je buren blij mee zullen zijn. Hier belichten we de voordelen van dubbel Zweeds rabat voor het bouwen van een schutting. Vervolgens zetten we op een rijtje wat je allemaal nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Met behulp van ons gedetailleerde stappenplan en de bijbehorende animatie bouw je vervolgens zelf een fantastische schutting!

Bestel Zweeds Rabat online

Bij Houthandelonline bestel je heel eenvoudig en voordelig Zweeds Rabat. Je bestelling wordt rechtstreeks vanaf onze leverancier bij je thuisbezorgd, waardoor de planken tegen een voordelig tarief aangeboden kunnen worden. De kwaliteit is wat je van een groothandel mag verwachten. Dankzij specialistische kennis, ervaring en bedrevenheid kan Houthandelonline je deskundig advies geven over Zweeds Rabat en al onze andere hout- en bouwmaterialen. We zijn op vaste tijden tot je beschikking om je uitgebreid te informeren en te adviseren. Als je vragen hebt over je bestelling of levering, neem dan telefonisch contact op met ons team of stuur een e-mail.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 8.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]