Navigation

Underlayment platen

 

De specialist in underlayment

Bent u op zoek naar underlayment? Houthandelonline biedt drie verschillende soorten underlayment-platen aan: Fins underlayment, Radiata Pine, Elliotis Pine en Radifloor. Voor betaalbare underlayment-platen bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn de groothandel in underlayment-plaatmateriaal voor zowel particuliere als zakelijke klanten. In onze webshop kunt u eenvoudig en overzichtelijk underlayment bestellen, en wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel wordt afgeleverd. 

Een veelzijdige basisplaat

Underlayment-platen zijn bedoeld voor constructieve toepassingen, zoals vloeren en daken. Ze hebben een mes-en-groef aan de lange zijde, waardoor ze gemakkelijk aan elkaar kunnen worden bevestigd. Met standaardafmetingen van 244 cm x 122 cm kunnen grote oppervlakken snel worden bedekt. Enkele kenmerken van dit plaatmateriaal met mes-en-groef zijn:

  • Betaalbaar
  • Sterk als constructiemateriaal
  • Bestaat uit houtfineerlagen
  • Geschikt voor diverse toepassingen, zoals wanden, daken en vloeren
  • Te gebruiken voor tijdelijke bouwoplossingen
  • Geschikt als verpakkingsmateriaal

De opbouw van underlayment-platen

Underlayment-platen bestaan uit een oneven aantal gelijmde lagen. De fineerlagen hebben gemiddelde diktes en zijn kruislings verlijmd voor extra stevigheid. Het verlijmen gebeurt nadat de fineerlagen voldoende zijn gedroogd. Vervolgens worden de platen op maat gezaagd, krijgen ze een mes-en-groef aan de randen en worden ze eventueel geschuurd. Er zijn verschillende soorten underlayment, en de keuze hangt af van de toepassing. De verschillen tussen underlayment-platen kunnen betrekking hebben op de gebruikte houtsoort, het aantal lagen, de dikte van de fineerlagen en het type lijm dat wordt gebruikt.

Fins Vuren mes en groef underlayment

Fins underlayment bestaat uit dunne fineerlagen en heeft een gladde afwerking. Ons assortiment omvat platen met een dikte van 18 mm en 21 mm, beide met mes-en-groef aan beide zijden. De kwaliteit van het dekfineer valt in de categorie B tot C-kwaliteit. We bieden ook 18 mm platen met rechte kanten in ons assortiment van Fins vurenhout-underlayment.

Underlayment Radiata Pine

Deze platen zijn gemaakt van Radiata Pine, afkomstig van speciaal aangelegde plantages in Chili. Een kenmerk van deze platen is dat ze bij het zagen nauwelijks splinteren. Houthandelonline heeft een uitgebreid assortiment Radiata Pine underlayment, waaronder platen met mes-en-groef. De overige varianten hebben verschillende diktes en zijn constructieplaten met rechte kanten.

Grootverpakkingen Elliottis Pine

Heeft u veel platen nodig? Dan is het interessant om te kiezen voor Elliottis Pine underlayment, vooral vanuit prijsoogpunt. Elliottis Pine met mes-en-groef is de meest verkochte underlayment-plaat. Daarnaast bieden we ook platen van dit houttype met rechte kanten. Elliottis Pine komt uit Braziliaanse plantages. Deze voordelige platen zijn echter gevoeliger voor kromtrekken. Onze assortiment heeft verschillende diktes, namelijk 9, 12, 15 en 18 mm. Bekijk ons actuele aanbod in onze webshop, waarbij alle specificaties duidelijk zijn vermeld.

Heeft u nog vragen?

Onze specialisten staan op alle werkdagen klaar om ze te beantwoorden.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 9.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]