Navigation

MDF Tricoya

 

Tricoya: duurzaam MDF voor uiteenlopende toepassingen

Tricoya is een opmerkelijk plaatmateriaal met tal van unieke eigenschappen. Het heeft vrijwel geen last van krimp of uitzetting, waardoor het ideaal is voor gebruik buitenshuis en in vochtige omgevingen. Deze duurzame MDF-platen hebben een zeer lange levensduur en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, van de felle zon tot hevige regen en winterse buien. Hier zijn enkele opvallende eigenschappen van Tricoya:

  • Tricoya behoort tot duurzaamheidsklasse 1
  • Verkrijgbaar in verschillende plaatdiktes
  • Geschikt voor buitengebruik en vochtige ruimtes
  • Geen afdichting van de kopse kanten vereist
  • Wordt geleverd met een garantie van 50 jaar

Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen bij Houthandelonline terecht om dit hoogwaardige plaatmateriaal te bestellen. Als uw bestelling meer dan €1200,- bedraagt, bieden wij gratis bezorging op het door u opgegeven adres.

Ons assortiment Tricoya producten

Bij Houthandelonline vindt u gegarandeerd de meest voordelige Tricoya platen. Ons assortiment omvat vijf verschillende plaatdiktes: 6 mm, 9 mm, 12 mm, 15 mm en 18 mm, en biedt keuze uit twee verschillende afmetingen. Naast de standaard afmeting van 244x122 cm bieden wij ook de extra grote afmeting van 305x122 cm aan, beschikbaar in zowel 15 mm als 18 mm dikte. Als u meer wilt weten over Tricoya, staat ons team van specialisten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Houthandelonline is uw bestemming voor Tricoya platen, evenals ander plaatmateriaal zoals MDF, multiplex, betonplex, geplastificeerd spaanplaat en boeidelen.

Toepassingen van Tricoya

Om u een idee te geven van de vele toepassingen van Tricoya, noemen we hier enkele voorbeelden. Deze platen zijn uitermate geschikt voor gebruik buitenshuis en kunnen breed worden ingezet, van gevelbekleding en dakbedekking tot kozijnen, speeltoestellen en tuinmeubilair. Ze worden ook gebruikt in auto-onderdelen, verkeersborden, geluidswallen en diverse scheepvaarttoepassingen. Bovendien zijn Tricoya-platen geschikt als grondplaat of vloer. Tot slot zijn ze populair voor gebruik in vochtige omgevingen, zoals badkamers en kleedhokjes in zwembaden.

Platen voor een levenslange duurzaamheid

Met een gegarandeerde levensduur van maar liefst 50 jaar zult u een leven lang genieten van Tricoya-platen. Duurzaamheidsklasse 1 staat garant voor een levensduur van 25 jaar of langer, zelfs bij contact met de grond. Wanneer u platen met deze klasse koopt, bent u verzekerd van vocht- en schimmelbestendigheid. Als u deze platen gebruikt voor gevelbekleding, kunt u ze naar wens verven of coaten, zodat ze perfect bij de stijl van uw huis passen.

Het verlijmen van Tricoya-platen

Als u van plan bent Tricoya-platen te verlijmen, zijn er waterbestendige lijmsoorten beschikbaar die hiervoor geschikt zijn, zoals hybride en PU-lijmen. Enkele geschikte hybride lijmen zijn K100, Expresse en C30. Voor PU-lijmen kunt u kiezen uit Construcol, Unicol High Tack en P-E90. In tegenstelling tot andere platen hoeven de kopse kanten van Tricoya-platen niet te worden afgedicht, omdat ze van nature duurzaam zijn. Als u meer informatie wilt over de juiste lijmsoort, neem dan gerust contact met ons op. We zijn vijf dagen per week bereikbaar via telefoon op 0226-744226 en via e-mail op [email protected].

Veilig online betalen

U kunt uw bestelling veilig online betalen via onze beveiligde webshop. We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder iDeal, Mastercard, Visacard, MisterCash en betaling via overboeking.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 9.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]