Navigation

Geïmpregneerde vlonderplanken

 

Geïmpregneerde vlonderplanken

Ben je op zoek naar geïmpregneerde vlonderplanken om je vlonder mee te bouwen? Dan vind je ze bij Houthandelonline. We hebben een uitgebreid assortiment geïmpregneerde vlonderplanken van tuinhout, zowel met als zonder ribbel. Je bestelt ze gemakkelijk en snel online in onze webshop.

In ons assortiment vind je naast geïmpregneerde vlonderplanken ook vlonderplanken van Douglashout, composiet en hardhout. Je vindt dus altijd de vlonderplank die bij je past. Ook voor verschillende beitsen en bevestigingsmaterialen kun je bij ons terecht. Hiermee creëer je zelf een prachtige vlonder.

Geïmpregneerde vlonderplanken kopen

In ons assortiment vind je geïmpregneerde vlonderplanken en benodigdheden waarmee je zelf je vlonder kunt maken, zoals:

  • Vlonderplanken van 28x145 van 300 tot 500cm lang,
  • Verschillende soorten (gekleurde) beits voor tuinhout,
  • Houtolie voor verschillende houtsoorten,
  • Bevestigingsmaterialen zoals schroeven, RVS clips en lijmen.

Wil je de geïmpregneerde vlonderplanken verder behandelen? Met een gekleurde beits geef je je vlonderplank een bijzondere uitstraling en bescherm je hem beter tegen weersinvloeden zoals regen en wind.

De voordelen van geïmpregneerde vlonderplanken

Geïmpregneerd hout gaat lang mee in je tuin. Als je je vlonder maakt met geïmpregneerde vlonderplanken, kun je er zeker van zijn dat je er tussen de 10 en 15 jaar plezier van zult hebben. De planken die je in de webshop van Houthandelonline vindt, zijn geschaafde grenen planken met afgeronde kanten. De geïmpregneerde vlonderplanken zijn voorzien van een ribbel, wat zorgt voor extra grip. Deze ribbel geeft ook je vlonder een mooie uitstraling. Als je liever gladde geïmpregneerde vlonderplanken wilt, hebben we die ook beschikbaar. Deze planken bieden minder grip, maar zijn gemakkelijker schoon te houden. Houd hier rekening mee bij het kiezen van je vlonderplanken.

Een vlonder van geïmpregneerd hout

Als je van plan bent om zelf een vlonder van geïmpregneerd hout te maken, is het belangrijk om hoogwaardige materialen te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je vlonderterras zo lang mogelijk meegaat. Hoewel het niet altijd nodig is om geïmpregneerd hout met beits te behandelen, wordt dit wel aanbevolen om de levensduur van je vlonder te verlengen. Het hout van de geïmpregneerde vlonderplanken in onze webshop is verduurzaamd, wat betekent dat het behandeld is om bestand te zijn tegen zware weersomstandigheden en dus langer meegaat. Dit maakt het hout bijzonder duurzaam.

Vlonderplanken van geïmpregneerd tuinhout bestellen

Bij Houthandelonline bestel je gemakkelijk en veilig je geïmpregneerde vlonderplanken online. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan vlonderplanken in verschillende afmetingen. Wanneer je vlonderplanken bestelt, worden deze direct vanuit onze importeur naar je verstuurd, wat ervoor zorgt dat wij onze planken voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Voor advies of vragen over onze hout- en bouwmaterialen kun je bij ons terecht. Je kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 0226-744226, of je kunt ons een e-mail sturen. Ons e-mailadres is [email protected]. We horen graag van je!

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 9.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]