Navigation

Isolatie

 

Ontdek diverse isolatiematerialen

In de moderne samenleving neemt de nadruk op isolatie van woningen en gebouwen steeds meer toe. Voor zowel thermische als akoestische isolatie zijn de steenwolisolatiematerialen van Rockwool een uitstekende keuze. Bovendien is PIR-isolatie zeer geschikt voor warmte-isolatie. Bij Houthandelonline bieden we verschillende soorten isolatiematerialen aan, elk met unieke eigenschappen en geschikt voor specifieke toepassingen.

Toepassingen van diverse isolatiematerialen

 • Rockroof Sidefix Base

  Dit materiaal wordt gebruikt voor thermische en akoestische isolatie van hellende daken aan de binnenzijde van woningen.
 • Rocksone Base

  Geschikt voor isolatie van voorzetwanden, binnenwanden en plafondconstructies, en heeft bovendien geluiddempende eigenschappen.
 • Rockfit Duo

  Speciaal ontworpen voor gemetselde spouwmuren met gedeeltelijke of volledige spouwvulling.
 • PIR Enertherm alu platen

  Deze platen zijn ideaal voor dak- en vloerisolatie en bieden uitstekende thermische isolatie, maar zijn minder geschikt voor akoestische isolatie.

Technische specificaties

Alle hierboven genoemde isolatiematerialen voldoen aan de Euro brandklasse A1 volgens EN13501-1. De verwerking van dit materiaal moet worden uitgevoerd volgens het productblad van Rockwool. Heeft u nog vragen? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0226-744226 of ons een e-mail sturen naar [email protected].

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 8.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]