Beton

Beton

16 artikel(en)

Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Snelbeton zak a 25kg
11,43 per stuk (incl. BTW)
Aantal:
-
+
Meer informatie
Betonband 5x15x100cm Antraciet
3,73 per stuk (incl. BTW)
Aantal:
-
+
Meer informatie
Betonband 6x20x100cm Antraciet
4,78 per stuk (incl. BTW)
Aantal:
-
+
Meer informatie
Betonband 7x40x100cm roestbruin
22,40 per stuk (incl. BTW)
Aantal:
-
+
Meer informatie
Worteldoek Zwart 330cm breed. (Vul het gewenste aantal m2 in)
0,86 per m2 (incl. BTW)
0,86 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Bijpassende producten


Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.00 - 12.00 uur

Verschillende soorten beton producten

Beton is een veel gebruikt materiaal voor verschillende doeleinden. Of het nu gaat om het storten van een betonvloer, het maken van een betonnen tuinmuur of het betegelen van een terras, beton is een uitstekend materiaal voor diverse bouwprojecten. In onze webshop vindt u verschillende soorten beton artikelen, zoals betonpoeren, snelbeton en betonbanden. Deze producten zijn handig om te gebruiken bij verschillende klussen en helpen u bij het verwezenlijken van uw bouwproject zoals het opsluiten van straatwerk onder een bouwverblijf of ondersteuning van houten wanden.

Betonpoeren

Wat is een betonpoer?

Een betonpoer is een product van beton dat wordt gebruikt om een constructie te verankeren. Het wordt meestal gebruikt om een constructie zoals een veranda, overkapping, tuinhuis of een ander bouwwerk te verankeren.

Hoe diep moet een betonpoer?

Het is afhankelijk van de constructie waarvoor het wordt gebruikt. Meestal wordt een betonpoer minimaal 30 cm diep in de grond geplaatst. Advies is om een betonpoer circa 10 cm boven het oppervlak uit te laten steken, hierdoor staat de staander (paal) vrij van de grond en heeft opspattend regenwater minder kans om in het hout te trekken.

Kunnen betonpoeren verzakken?

Ja, betonpoeren kunnen verzakken als ze niet goed worden geïnstalleerd. Het is belangrijk dat de betonpoeren op de juiste manier worden geïnstalleerd om te voorkomen dat ze verzakken. Dit kan gedaan worden door de betonpoeren vast te zetten met snelbeton. Bekijk ook de video waarin Mike stap voor stap uitlegt hoe u een betonpoer plaatst.

Hoeveel gewicht kunt u op een betonpoer plaatsen?

Het gewicht dat u op een betonpoer kunt plaatsen, is afhankelijk van de grootte en sterkte van de betonpoer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Snelbeton

Waar kunt u snelbeton voor gebruiken?

Snelbeton is een betonmengsel dat binnen een korte tijd uithardt. Het wordt veel gebruikt voor het storten van funderingen, het maken van betonnen palen, het vastzetten van betonpoeren, palen, hekwerken en speeltoestellen.

Hoelang duurt het voordat snelbeton is uitgehard?

Snelbeton hardt binnen 15 minuten uit, en is na ca 3 uur belastbaar.

Hoeveel snelbeton heb ik nodig voor 1 paal?

Hoeveel snelbeton u nodig heeft voor een paal is afhankelijk van de afmetingen van de paal. Als u een paal van 3 meter hoog en 10 cm doorsnede wilt vastzetten, heb je ongeveer 25 kg snelbeton nodig.

Wat is het verschil tussen beton en snelbeton?

Het verschil tussen beton en snelbeton is dat snelbeton een speciale samenstelling heeft waardoor het binnen een korte tijd uithardt. Beton heeft meer tijd nodig om uit te harden.

Betonband

Wat is een betonband?

Een betonband is een betonnen rand die op verschillende manieren toegepast kan worden in bijvoorbeeld een tuin om te gebruiken als border. De banden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de toepassing.

Welke maten zijn er?

Betonbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Bent u benieuwd naar welke maten wij op voorraad hebben? Bekijk ons assortiment.

Hoe zwaar is een betonband?

De gewichten van betonbanden variëren van circa 18 kg voor een 5x15 cm band tot circa 27 kg voor en 6x20 cm band.

Hoe diep moet een betonband in de grond?

De diepte waarop een betonband moet worden geïnstalleerd, is afhankelijk van de toepassing.

Meer informatie nodig?

Bent u op zoek naar de juiste producten voor uw klus? Bij Houthandelonline hebben we een groot assortiment. Heeft u vragen over de producten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0226 744226 of stuur een e-mail naar info@houthandelonline.nl. Wij helpen u graag verder.