Navigation

Beton

 

Ontdek onze diverse betonproducten

Beton is een veelzijdig materiaal dat voor diverse doeleinden wordt gebruikt. Of u nu een betonnen vloer wilt storten, een betonnen tuinmuur wilt bouwen, of een terras wilt bestraten, beton is ideaal voor tal van bouwprojecten. In onze online winkel vindt u verschillende soorten betonproducten, waaronder betonpoeren, snelbeton en betonbanden. Deze producten zijn handig bij verschillende klussen en helpen u uw bouwproject te realiseren, bijvoorbeeld voor het vastzetten van straatwerk onder een bouwverblijf of ter ondersteuning van houten wanden.

Betonpoeren

Wat Zijn Betonpoeren?

Een betonpoer is een betonnen product dat wordt gebruikt om een constructie te verankeren. Meestal worden betonpoeren gebruikt om bouwwerken zoals veranda's, overkappingen, tuinhuizen en andere constructies te verankeren.

Hoe diep moet een betonpoer zijn?

De benodigde diepte van een betonpoer hangt af van de constructie waarvoor deze wordt gebruikt. Over het algemeen wordt aanbevolen om een betonpoer minimaal 30 cm diep in de grond te plaatsen. Het is raadzaam om de betonpoer ongeveer 10 cm boven het oppervlak te laten uitsteken, zodat de paal vrij van de grond staat en regenwater minder kans heeft om in het hout te trekken.

Kunnen betonpoeren verzakken?

Ja, betonpoeren kunnen verzakken als ze niet correct worden geïnstalleerd. Het is van groot belang om betonpoeren op de juiste manier te installeren om verzakking te voorkomen. Dit kan worden bereikt door de betonpoeren stevig te verankeren met snelbeton. U kunt ook onze video bekijken waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u een betonpoer plaatst.

Hoeveel gewicht kan een betonpoer dragen?

De draagkracht van een betonpoer hangt af van de grootte en sterkte ervan. Voor gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Snelbeton

Waarvoor kan snelbeton worden gebruikt?

Snelbeton is een betonmengsel dat snel uithardt. Het wordt veel gebruikt voor het storten van funderingen, het maken van betonnen palen, het vastzetten van betonpoeren, palen, hekwerken en speeltoestellen.

Hoelang duurt het voordat snelbeton uithardt?

Snelbeton hardt uit binnen 15 minuten en is na ongeveer 3 uur belastbaar.

Hoeveel snelbeton heb ik nodig voor één paal?

De benodigde hoeveelheid snelbeton voor één paal is afhankelijk van de afmetingen van de paal. Als u bijvoorbeeld een paal van 3 meter hoog en 10 cm doorsnede wilt vastzetten, heeft u ongeveer 25 kg snelbeton nodig.

Wat is het verschil tussen beton en snelbeton?

Het belangrijkste verschil tussen beton en snelbeton is dat snelbeton een speciale samenstelling heeft waardoor het snel uithardt, meestal binnen enkele minuten tot uren. Beton heeft meer tijd nodig om volledig uit te harden.

Betonband

Wat is een betonband?

Een betonband is een betonnen rand die op verschillende manieren in de tuin kan worden toegepast, bijvoorbeeld als border. Betonbanden zijn verkrijgbaar in diverse maten, afhankelijk van de toepassing.

Welke maten zijn beschikbaar?

Wij bieden betonbanden in verschillende maten aan. Voor een overzicht van de maten die we op voorraad hebben, kunt u ons assortiment bekijken.

Hoe zwaar is een betonband?

Het gewicht van betonbanden varieert, maar ligt doorgaans tussen de 18 kg voor een band van 5x15 cm en 27 kg voor een band van 6x20 cm.

Hoe diep moet een betonband in de grond zitten?

De benodigde diepte voor het plaatsen van een betonband is afhankelijk van de specifieke toepassing ervan.

Meer informatie nodig?

Bent u op zoek naar de juiste producten voor uw klus? Bij Houthandelonline hebben we een uitgebreid assortiment. Heeft u vragen over onze producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0226 744226 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u verder te helpen.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 8.00-12.00 en 13.00-16.00 uur of mail  [email protected]