Navigation

Geïmpregneerde palen

 

De beste palen voor je tuin: geïmpregneerd en geschaafd

Bij Houthandelonline vind je een uitgebreid assortiment geïmpregneerde palen van de hoogste kwaliteit naaldhout. Deze palen zijn ideaal als steunpalen voor je erfafscheiding of schutting. Als je op zoek bent naar voordelige schuttingpalen, dan zijn geïmpregneerde palen een uitstekende keuze. Ze vormen een duurzaam alternatief voor hardhouten palen. Wat bieden we allemaal in deze categorie?

  • Geschaafde geïmpregneerde palen
  • Ruw verduurzaamde palen
  • Gereedschap voor het plaatsen van palen
  • Hoekverbindingen, paalpunten en paalvoeten

Daarnaast hebben we ook worteldoek en speciale verfsystemen en bevestigingsmateriaal beschikbaar. Het bestellen in onze webshop is eenvoudig en mocht je hulp nodig hebben bij je bestelling, dan staan we klaar om je te adviseren en assisteren.

Geschaafde palen in diverse afmetingen

Welke afmeting heb je nodig? Onze geschaafde geïmpregneerde palen zijn verkrijgbaar in maten variërend van 7x7 cm tot en met 14x14 cm, met tal van beschikbare lengtes. Het is belangrijk om de palen diep genoeg in de grond te plaatsen voor voldoende stabiliteit. Bedenk daarom zorgvuldig welke lengtemaat het meest geschikt is voor jouw project. De diktemaat van de palen hangt af van de benodigde ondersteuning. Dikkere tuinpalen zorgen voor een stevigere constructie. Geschaafde palen hebben een gladde afwerking en zijn daarom ideaal als ze zichtbaar zijn in je ontwerp. Als je erfafscheiding echter opvallende paalelementen vereist, overweeg dan Douglas palen.

Ruw geïmpregneerd

Naast geschaafde geïmpregneerde palen bieden we ook ruw geïmpregneerde palen aan. Deze palen zijn geschikt voor erfafscheidingen en constructiewerk, maar hebben een ruwere uitstraling. Als de palen niet zichtbaar zijn in je constructie, zijn ruw geïmpregneerde palen een uitstekende keuze. We hebben deze palen beschikbaar in de volgende kopmaatafmetingen: 10 x 10 cm, 10 x 15 cm en 15 x 15 cm. Ze zijn aan vier zijden ruw geschaafd. De prijs per strekkende meter en per stuk wordt duidelijk vermeld bij elk product, zodat je meteen weet wat de kosten zijn.

Gereedschap, hoekverbindingen, paalpunten en meer

Voor het plaatsen van palen heb je gereedschap zoals een grondboor, handhei, paallifter en sleg nodig. Bovendien zijn paalpunten, voeten of snelbeton handige accessoires. Ook worteldoek is beschikbaar in onze webshop. Als je dit product nodig hebt, selecteer dan het gewenste aantal vierkante meters, zodat we het aan je bestelling kunnen toevoegen.

Gemakkelijk bestellen bij Houthandelonline

Houthandelonline is dé online groothandel voor geïmpregneerde palen, balken, planken, latten en regels, en nog veel meer. Als je op zoek bent naar planken voor constructie, ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment omvat onder andere schaaldelen, weidepalen, potdekselplanken en rabatdelen - alles wat je nodig hebt om je bouwproject tot een succes te maken. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen eenvoudig tuinhout bestellen. We bieden verschillende betaalmethoden aan, waaronder iDeal, Mastercard, Visa, Bancontact en overboeking.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 9.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]