Navigation

Underlayment fins vuren

 

Underlayment van Fins Vuren bij houthandelonline

Op zoek naar underlayment? Bij Houthandelonline bieden we een assortiment van Fins vuren underlayment aan, een van de meest gebruikte houtsoorten voor underlayment. Met een gemiddeld gewicht van ongeveer 450 kg per m3 is Fins vuren lichter dan bijvoorbeeld Radiata Pine underlayment. Sterker nog, Fins vuren is het meest lichtgewicht type underlayment. Daarnaast is het zeer eenvoudig te bewerken en heeft het de kwaliteitsklasse II/III.

Eigenschappen van Fins Vuren underlayment

Ons Fins vuren underlayment kenmerkt zich door zijn lichte, natuurlijke kleur. Het zijn gladde, vlakke platen die bestaan uit 7 lagen en een totale dikte hebben van 18 millimeter. De platen hebben afmetingen van 244 x 122 centimeter en zijn aan de lange zijden voorzien van een mes/groef verbinding.

Toepassingen van Fins Vuren underlayment

Fins vuren underlayment is geschikt voor diverse toepassingen. Het wordt voornamelijk gebruikt binnenshuis, maar kan indien correct gemonteerd ook op beschutte buitenlocaties worden gebruikt. Het hout heeft een CE2+ markering, wat betekent dat het geschikt is voor constructieve toepassingen en kan worden gebruikt als onderdeel van een constructie met een dragende functie. In vergelijking met multiplex is Fins vuren underlayment vlakker en egaler, waardoor het vaak wordt gebruikt voor wanden, vloeren, en dakbeschot, vaak in combinatie met gipsplaten en/of isolatiemateriaal. Het is ook geschikt als (basis)plaat voor het maken van scheidingswanden, meubilair, en (transport)kisten.

Belangrijke overwegingen bij het gebruik van Fins Vuren underlayment

In tegenstelling tot veel andere soorten underlayment heeft Fins vuren een esthetisch aantrekkelijke zichtzijde, waardoor het geschikt is voor toepassingen waarbij het in het zicht blijft. Het is niet nodig om de korte zijden van deze platen met een randsealer te behandelen. Als u de oorspronkelijke kleur van het vurenhout wilt behouden, kunt u deze afwerken met UV-werende lak. U kunt bij ons ook terecht voor de juiste producten voor plaatmateriaalafwerking.

Bestel Fins Vuren underlayment

Fins vuren underlayment bestellen? Dat is snel en eenvoudig via Houthandelonline.nl! Als dé houtgroothandel voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. Bovendien leveren wij uw underlayment snel; binnen 2 tot 7 werkdagen. Als u wilt, kunt u uw bestelling ook afhalen bij ons distributiecentrum in Wieringerwerf of onze afhaallocatie in Nuenen. Heeft u vragen of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring en expertise in hout kunnen wij u deskundig advies geven over de juiste houtsoorten voor uw specifieke toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken op 0226 744 226 of een e-mail sturen naar [email protected].

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 9.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]