Navigation

Geïmpregneerd Rabat

 

Geïmpregneerd rabat is multifunctioneel

Rabat of rabatdelen zijn perfect om een gevel horizontaal mee te bekleden. Je kunt de planken gemakkelijk aan elkaar monteren om zo een geheel nieuwe gevel, wand of schutting te creëren. Bij Houthandelonline vind je rabatdelen van hoge kwaliteit, gecertificeerd hout uit duurzame bossen. We bieden een ruim assortiment geïmpregneerd rabat in meerdere prijsklassen aan. De rabatdelen zijn multifunctioneel. Ze zijn niet alleen geschikt voor het bekleden van een gevel, maar ook voor het maken van een zijwand of achterwand van een overkapping, een terrasafscheiding, of de bekleding van de zijgevel van een kapschuur. Geïmpregneerd rabat is ook ideaal voor het bouwen van een tuinhuis of speelhuis. Eigenlijk kun je ze voor elke horizontale toepassing gebruiken.

Kenmerken van sponning rabat

Rabatdelen zijn verkrijgbaar met verschillende profielen. Rabatdelen met een halfhoutsprofiel zorgen voor een overhangend effect. Sponningrabatdelen monteer je over elkaar heen, wat automatisch zorgt voor een goede afwatering. We zetten alle kenmerken van rabat voor je op een rij, zodat je precies weet welk product je bestelt:

  • Verduurzaamd voor een langere levensduur;
  • Grenenhout;
  • Vierzijdig geschaafd;
  • Halfhoutsprofiel.

Tips voor de montage van rabatdelen

We geven je graag enkele belangrijke tips voor het monteren van halfhouts rabat. Het is essentieel om voldoende ruimte tussen de delen te houden vanwege de uitzetting en krimp van het hout. Bevestig de planken op een achterliggende constructie met ongeveer 20 mm ruimte voor voldoende ventilatie. Het hout is gemakkelijk te zagen en te schroeven. Werk de kopse kanten van de delen af met een universele randsealer voordat je de planken bevestigt om scheurvorming te voorkomen. Ook voorkomt dit dat binnendringend water schade veroorzaakt.

Afwerken van rabat

Na montage kun je de delen behandelen met een buitenbeits, die je bij ons in verschillende kleuren kunt bestellen. Gebruik RVS schroeven, die je ook in onze webshop kunt vinden. Ondanks dat het rabat is geïmpregneerd, is het verstandig om periodiek onderhoud toe te passen om de goede staat van het rabat te behouden.

Houthandelonline: voor al je tuinhout

Als je geïmpregneerd rabat zoekt, ben je bij Houthandelonline aan het juiste adres. We hebben rabatdelen van grenenhout, maar ook geïmpregneerd Zweeds rabat en Zweeds Rabat Zwart. In onze online houtgroothandel kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten terecht voor al hun tuinhout. Het assortiment is zeer uitgebreid, en bestellen is eenvoudig. De prijzen zijn scherp, en de kwaliteit voldoet aan de verwachtingen van een gespecialiseerde groothandel. Omdat we je bestelling direct vanaf de fabriek leveren, kunnen we tuinhout tegen scherpe prijzen aanbieden. Heb je vragen over geïmpregneerd rabat of andere producten? Of heb je vragen over je bestelling? Onze medewerkers helpen je graag.

Bestelinformatie

Kies de juiste kopmaatdikte en lengtemaat en bestel je geïmpregneerde rabatdelen eenvoudig online. Je kunt op verschillende manieren betalen. Als je met creditcard of via bankoverschrijving betaalt, duurt de levering meestal één tot drie werkdagen langer dan de standaard levertijd. Bij andere betaalmethodes leveren we je bestelling binnen twee tot zeven werkdagen.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 8.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]