Navigation

Betonpoeren

 

Betonpoeren

Wat Zijn Betonpoeren?

Een betonpoer is een betonnen product dat wordt gebruikt om een constructie te verankeren. Meestal worden betonpoeren gebruikt om bouwwerken zoals veranda's, overkappingen, tuinhuizen en andere constructies te verankeren.

Hoe diep moet een betonpoer zijn?

De benodigde diepte van een betonpoer hangt af van de constructie waarvoor deze wordt gebruikt. Over het algemeen wordt aanbevolen om een betonpoer minimaal 30 cm diep in de grond te plaatsen. Het is raadzaam om de betonpoer ongeveer 10 cm boven het oppervlak te laten uitsteken, zodat de paal vrij van de grond staat en regenwater minder kans heeft om in het hout te trekken.

Kunnen betonpoeren verzakken?

Ja, betonpoeren kunnen verzakken als ze niet correct worden geïnstalleerd. Het is van groot belang om betonpoeren op de juiste manier te installeren om verzakking te voorkomen. Dit kan worden bereikt door de betonpoeren stevig te verankeren met snelbeton. U kunt ook onze video bekijken waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u een betonpoer plaatst.

Hoeveel gewicht kan een betonpoer dragen?

De draagkracht van een betonpoer hangt af van de grootte en sterkte ervan. Voor gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Meer informatie nodig?

Bent u op zoek naar de juiste producten voor uw klus? Bij Houthandelonline hebben we een uitgebreid assortiment. Heeft u vragen over onze producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0226 744226 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u verder te helpen.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 8.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]