Navigation

Zachtboard platen

 

Hardboard: lakboard van zware kwaliteit

Hardboard, ook bekend als lakboard of pastelboard, is een zware kwaliteit vezelplaat met een gladde voorzijde en een ruwe achterzijde, ideaal voor meubels en diverse interieurtoepassingen.

De eigenschappen van zachtboard

Zachtboard is een zachte vezelplaat die natuurlijk gebonden is en bekend staat om zijn geluidsdempende eigenschappen. Het is gevoelig voor vocht maar kan vochtwerend en brandveilig gemaakt worden.

Ons assortiment hardboard en zachtboard

Houthandelonline biedt een assortiment van hardboard en zachtboard producten voor diverse toepassingen, verkrijgbaar in standaard afmetingen en grootverpakkingen, direct geleverd vanuit de fabriek.

Toepassing en verwerking

Hardboard platen zijn eenvoudig te bewerken met standaard gereedschappen en zijn populair in de houtskeletbouw. Zachtboard is vooral geschikt als ondervloer en voor geluidsisolatie.

Zachtboard treezacht platen

Treezacht platen zijn ideaal voor isolatie en restauratie van oude plafonds en kunnen ook dienen als verpakkingsmateriaal en ondergrond voor stucwerk.

Productie van beide plaatmaterialen

Hardboard en zachtboard worden geproduceerd onder hoge druk en temperatuur. Afhankelijk van de productiemethode kan de textuur van het oppervlak variëren.

Een combinatieplaat

Onze combinatieplaten zijn geschikt als ondergrond voor zwevende vloeren en om onregelmatigheden in betonnen vloeren te egaliseren. Voor vragen over onze producten, neem contact op via [email protected] of bel naar ons kantoor.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 9.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]