Navigation

Douglas dakbeschot

 

Dakbeschot van Douglas hout

Ben je op zoek naar dakbeschot? Houthandelonline bied je een uitstekende kwaliteit dakbeschot van Douglas hout. Ons assortiment dakbeschot bestaat uit mes- en groefplanken. Deze planken van Douglas hout schuif je met behulp van de mes- en groefverbinding in elkaar en zo kan je ze gebruiken voor het bekleden van een dak of gevel. Onderstaande kenmerken zijn van toepassing op de planken in ons assortiment:

  • groen geïmpregneerd of onbehandeld hout
  • geschaafde planken
  • werkende maat 16x108 mm en verkrijgbaar in diverse lengtematen

De dakbeschotplanken zijn leverbaar in de lengtematen 300, 400 en 500 cm. Bekijk snel welk dakbeschot wij kunnen leveren en bestel het eenvoudig en snel bij Houthandelonline. Dan kunt u snel beginnen met jouw klus.

Wat zijn de toepassingen van dakbeschot?

Dakbeschot kan op meerdere manieren worden toegepast. Mes- en groefplanken worden ook wel vellingdelen genoemd en ze zijn geschikt voor betimmering van een plafond of een dak. Voor het maken van een dakbeschot kunnen wij ook balken leveren. Omdat Douglas hout zo duurzaam is, is het zeer geschikt als gevelbekleding van een tuinhuis, blokhut of veranda. De planken zijn ook geschikt voor het maken van een dichte schutting. Het is ook te gebruiken voor de bekleding van een buitenkeuken. Welk buitenklusproject u ook wilt gaan doen, Douglashout is er ideaal geschikt voor. Wij leveren geschaafd dakbeschot. Dit houdt in dat de planken voor bewerking zijn gedroogd om scheuren en kromtrekken te voorkomen. Geschaafd Douglashout heeft een gladde uitstraling.

Groen geïmpregneerd

In ons assortiment Douglashout vindt u ook geïmpregneerd dakbeschot. De groene kleur ontstaat door het impregneren. Groen geïmpregneerd hout is verduurzaamd Douglas hout. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en heeft door verduurzaming een levensduur van 10-15 jaar. Onbehandeld hout heeft een geelbruine tot oranjeachtige kleur wat een warme uitstraling geeft. Door de mes- en groefplanken onbehandeld te laten, worden ze snel grijs. Als je dit wilt voorkomen, kan je ze behandelen met een een buitenbeits of impregneermiddel dat je ook bij ons kunt bestellen.

Meer informatie over Douglashout

Een van de duurzaamste houtsoorten is Douglashout. Het hout is van nature sterk waardoor het een breed toepassingsgebied heeft. Overige eigenschappen van het houtsoort zijn: het heeft een fijne vlamtekening, het hout wordt steeds harder na droging en het kernhout is geelbruin tot roze.  De laatste jaren is de populariteit van Douglas hout enorm gestegen. Dit komt door de prachtige uitstraling in combinatie met de duurzaamheid.

De groothandel voor particulier en zakelijk

Houthandelonline heeft een uitgebreid assortiment Douglashout. Vanaf onze importeur of houtzagerij wordt jouw bestelling Douglas hout dakbeschot direct naar je verzonden. Daarom kunnen wij het hout tegen een scherpe prijs leveren. Voor een ruime keuze Douglashout zit je bij ons helemaal goed. Naast dakbeschot hebben wij onder andere ook Zweeds rabat, palen, sponningdelen, vlonderplanken, balken, regels en tuinschermen. Al jouw vragen over het dakbeschot of een van de andere hout- of bouwmaterialen ontvangen wij graag. Elke werkdag zit er een team van specialisten voor je klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0226-744226. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 8.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]