Navigation

Douglas potdekselplanken

 

Potdekselplanken

Ben je op zoek naar potdekselplanken voor het bekleden van een gevel of het bouwen van een schutting? In ons assortiment vind je allerlei soorten zwarte potdekselplanken om huis en tuin te verrijken. De planken hebben een stoere en authentieke uitstraling wat voor veel meerwaarde van je erf zorgt. Al onze potdekselplanken zijn:

  • zwart
  • geïmpregneerd
  • (fijn)bezaagd

Als je ook bijpassende zwarte RVS schroeven of een speciale zwarte beits nodig hebt, vind je die ook hier in ons assortiment. Ons hout is verkrijgbaar in diverse prijsklassen en lengtematen. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel snel.

Wat zijn potdekselplanken?

Potdekselplanken zijn geschikt om dakpansgewijs over elkaar te monteren. Door de planken op deze manier te bevestigen aan een gevel of schutting kan regenwater goed worden afgevoerd. Het is dus niet alleen fraai om te zien, het heeft ook daadwerkelijk een functie. Potdekselplanken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Naast Zweeds Rabat vind je in ons assortiment dus ook rechte Douglas planken. Onze zwarte potdekselplanken zijn zowel gedompeld als gespoten leverbaar.

Impregneerbehandeling

Onze planken zijn geïmpregneerd, dat wil zeggen onder vacuümdruk verduurzaamd en terug gedroogd. Na het verduurzamen en drogen worden de planken zwart gespoten of gedompeld. Verder hebben de planken een fijnbezaagd oppervlak. Een fijnbezaagde plank is ruw, niet helemaal maatvast en voorzien van houtvezels aan de oppervlakte. Per product zie je de prijs per strekkende meter en de prijs per stuk zodat je precies weet wat de kosten zijn.

Voordelen van Douglas hout

Potdekselplanken zijn afkomstig van Douglas hout. Dit hout heeft een hoge duurzaamheidsklasse. Het is één van de hardste Europese houtsoorten. Steeds vaker wordt deze houtsoort gebruikt voor projecten in de tuin. De geïmpregneerde planken hebben een extra lange levensduur. Alle rabatdelen van deze houtsoort zijn fijnbezaagd en verkrijgbaar in diverse diktematen en lengtes. Behalve Douglas potdekselplanken leveren wij ook nog Red Cedar Zweeds Rabat, zowel delen met knoesten als delen zonder knoesten. De Zweeds Rabat planken van Red Cedar zijn ook fijnbezaagd. En daarom zijn ze erg geschikt als bekleding van de gevel van je woning, buitenverblijf, veranda, schuur of schutting.

Bestel potdekselplanken online

Bij Houthandelonline bestel je heel eenvoudig en voordelig potdekselplanken. Je bestelling wordt rechtstreeks vanaf onze leverancier bij je thuisbezorgd waardoor de planken tegen een voordelig tarief aangeboden kunnen worden. De kwaliteit is wat je van een groothandel mag verwachten. Dankzij specialistische kennis, ervaring en bedrevenheid kan Houthandelonline je een deskundig advies geven over potdekselplanken en alle andere hout- en bouwmaterialen. We staan op vaste tijden tot je beschikking om je uitgebreid te informeren en te adviseren. We helpen je graag. Stel je vraag via e-mail of bekijk hier onze contactmogelijkheden.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 8.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]