Navigation

Eternit

 

Eternit: milieuvriendelijke gevelbekleding

Eternit biedt een duurzame keuze voor gevelbekleding, samengesteld uit cement, zand, kalk en natuurlijke vezels, geschikt voor diverse bouwtoepassingen, inclusief houtskeletbouw.

Producten

Bij Houthandelonline vindt u een uitgebreid assortiment aan Eternit producten voor verschillende toepassingen, zoals Hydropanel, Bluclad, en Paintboard, compleet met bijbehorende toebehoren voor eenvoudige montage en afwerking.

Meer informatie over de Eternit hydropanelen

Eternit hydropanelen zijn waterbestendig, brandwerend en schokbestendig, ideaal voor vloeren, wanden en plafonds, en kunnen worden betegeld, behangen of gestuct. Ze zijn verkrijgbaar met rechte en afgeschuinde kanten in diverse maten en diktes.

Bluclad

Bluclad, gemaakt met portlandcement, is een optimale ondergrond voor stuc- en sierpleisterwerk, vochtregulerend en bestendig tegen verschillende temperaturen.

Isiflex en paintboard

Isiflex is perfect voor het verhogen van binnenvloeren, met brandveilige en geluidsisolerende eigenschappen. Paintboard platen zijn overschilderbaar en veelzijdig in gebruik, ook achter glasgevels.

Eternit online bestellen

Bestel uw Eternit platen online bij Houthandelonline, met snelle levering door heel Nederland. Controleer bij aflevering de bestelling op volledigheid en integriteit.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 9.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]