Eternit


Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.00 - 11.00 uur

Eternit: milieuvriendelijke gevelbekleding

Eternit is een milieuvriendelijke gevelbekleding en is opgebouwd uit cement, zand, kalk en natuurlijke vezels. De platen worden geproduceerd door het gelijknamige bedrijf. De platen van Eternit zijn onder andere vocht- en vorstbestendig en worden daarom ook veel toegepast in de houtskeletbouw. Bent u op zoek naar Eternit plaatmateriaal? In onze webshop vindt u een ruim assortiment op het gebied van plaatmateriaal.

Producten

Houthandelonline biedt u veel producten op het gebied van Eternit plaatmateriaal. Elk product heeft zo zijn eigen toepassingsmogelijkheden en specificaties. Welke Eternit producten bieden wij u zoal?
  • Hydropanel met rechte kant
  • Hydropanel met schuine kant
  • Toiletplaat
  • Eternit Bluclad
  • Eterbacker HD: een constructieplaat voor steenstrips of plaat voor achter glasgevels
  • Isiflex
  • Paintboard
Bovendien kunt u ook nog diverse toebehoren als schroeven, glasvezelstrip en finisher bij ons bestellen. Met de toebehoren wordt het monteren en afwerken van de platen nog mooier en eenvoudiger. Als u een wand gereed wilt maken voor stucwerk of pleisterwerk, dan bent u bij Houthandelonline in één bestelling klaar.

Meer informatie over de Eternit hydropanelen

Eternit hydropanelen met rechte kanten zijn afbouwplaten voor vloeren, wanden en plafonds op basis van cement, zand, kalk en vezels. Vanwege de positieve kenmerken als waterbestendigheid, brandwerendheid en schokbestendigheid zijn de panelen geschikt voor vele gebruiksdoeleinden. De plaat kan bijvoorbeeld betegeld, behangen of gestuct worden. Hydropanelen zijn leverbaar in verschillende diktes en twee afmetingen. Deze watervaste afbouwplaten zijn ook beschikbaar met twee afgeschuinde kanten voor het dichten van een wand of plafond. De afgeschuinde kanten kunnen ook dicht gesmeerd worden om een egale wand of vloer te creëren. U heeft de keuze uit twee diktes en drie verschillende afmetingen.

Bluclad

Bluclad bestaat uit portlandcement (afkomstig uit Engeland) en vormt daarmee de perfecte ondergrond voor stucwerk en sierpleisterwerk. Tevens is de plaat goed vochtregulerend voor de woning of het te bouwen pand. Bluclad heeft dezelfde voordelen en eigenschappen als de hydropanelen van Eternit en blijft in goede staat bij zowel hoge als lage temperaturen.

Isiflex en paintboard

Een Isiflex plaat van Eternit is bedoeld voor ophoging van binnenvloeren en galerijen. Door de brandveilige, geluid isolerende en vochtwerende eigenschappen, is dit een ideale plaat voor als u te maken heeft met een dergelijk project. Eternit Isiflex platen zijn te bestellen in 1 maat, namelijk 8 mm dik met een afmeting van 250x122 cm. Met de speciale schroeven kunt u deze platen makkelijk monteren. De Paintboard platen van Eternit zijn uitgevoerd met een rechte kant. Deze platen zijn ideaal voor overschilderbaar geveltimmerwerk. Het is tevens een decoratieve plaat achter glasgevels of bruikbaar als wandplaat. Ook bij deze plaat zijn speciale schroeven verkrijgbaar.

Eternit online bestellen

Al ons Eternit plaatmateriaal is uit voorraad leverbaar en wij bezorgen door heel Nederland. Door deze producten eenvoudig online te bestellen, hoeft u zelf niets te regelen voor het vervoer. Na de bestelling ontvangt u van ons een mail ter bevestiging betreffende de afleverdatum. Zodra uw bestelling afgeleverd is, adviseren wij u om de bestelling goed te controleren.