Navigation

Cempanel platen

 

Cempanel-Isirock

Een Cempanel plaat is kort gezegd een plaat die bestaat uit twee hoofdbestanddelen: een verlijming van hout en cement. In totaal bestaat een Cempanel-Isirock plaat uit drie lagen, waaronder houtvezels, water, cement en houtmineraliseringsstoffen. Deze platen worden geproduceerd volgens de Europese norm 634-2. Als je op zoek bent naar een plaat die geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen, dan zijn Cempanel platen de juiste keuze. Ze zijn veelzijdig in gebruik en kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet. Wil je meer informatie over dit type plaatmateriaal? We zijn altijd bereikbaar via [email protected], en we zullen je e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Kenmerken

Cempanel is plaatmateriaal van hoge kwaliteit met een cementgrijze tot geelachtige kleur. De platen zijn bijzonder stevig en daardoor geschikt voor diverse toepassingen. Of je nu op zoek bent naar brandwerendheid, isolatie of duurzaamheid, een Cempanel plaat heeft ideale eigenschappen. De kenmerken van Cempanel Isirock platen zijn onder andere:

  • Brandwerend
  • Stootvast
  • Geluidsisolerend
  • Cementgebonden en dus zwaar van massa
  • Bestand tegen vocht, vorst, schimmels, insecten en zuren

Ons assortiment

Bij Houthandelonline heb je een ruime keuze aan Cempanel Isirock. We bieden platen in verschillende kopdiktes, waaronder 10, 12, 16, 18 en 20 mm. Deze platen zijn verkrijgbaar in twee afmetingen: 260x125 cm en 310x125 cm. In onze webshop vind je overzichtelijk de prijs per vierkante meter en de bijbehorende stukprijs.

Productie van Cempanel Isirock

De productie van Cempanel Isirock vindt plaats via een 3-laags strooiproces op stalen platen. De 3 lagen bestaan uit 2 deklagen met fijne houtspaanders. Deze platen worden vervolgens onder hoge druk in een etagepers tot de gewenste dikte geperst en daarna uitgehard in droog- en verhardingskamers.

Bewerking

Je hebt geen professionele machines nodig om deze platen te bewerken of te monteren. Ze kunnen eenvoudig worden gezaagd, geboord, gefreesd en geschuurd. Zelfs het zagen van de platen in planken is geen probleem. Als je twijfelt over welke gereedschappen je nodig hebt, vraag dan de specialisten van Houthandelonline. We staan op alle werkdagen voor je klaar. De platen hebben van nature al een mooie steenachtige uitstraling. Als je daarvan houdt, kun je ze onbehandeld laten. Als de platen echter vaak in contact komen met neerslag, raden we aan ze te behandelen om uitzetten en krimpen van het materiaal te voorkomen. Er zijn speciale, onzichtbare gevelimpregneersystemen beschikbaar.

Toepassingsmogelijkheden

Deze plaat is geschikt voor vochtige omgevingen zoals badkamers en keukens, maar kan ook buitenshuis worden gebruikt. Bovendien is de plaat stootvast, brandwerend en heeft deze vanwege zijn hoge massa uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. Cempanel is ideaal voor gevelbekleding, dakranden, boeidelen, gevelplaten, en als ondergrond voor platte en hellende daken. In wandconstructies kan Cempanel worden gebruikt als scheidingswand of voorzetwand, vooral als isolatie of geluidsdemping gewenst is. Het is ook een uitstekende keuze als ondergrond voor stucwerk.

De webshop voor particulieren en zakelijke klanten

Niet alleen particulieren, maar ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Bij Houthandelonline koop je hoogwaardig Cempanel Isirock tegen scherpe prijzen. We leveren bestellingen binnen twee tot zeven werkdagen op het door jou opgegeven adres. Als hout- en bouwmaterialenleverancier blijven we ons ontwikkelen en houden we onze webshop actueel. Dit wordt allemaal geregeld vanuit ons hoofdkantoor in Wieringerwerf. Wil je een bestelling afhalen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 9.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]