Navigation

Weidepalen

 

Weidepalen van naaldhout

Het afbakenen van een terrein, bijvoorbeeld je erf of een weide waar dieren komen, doe je met weidepalen. Ook zijn weidepalen erg geschikt voor de ondersteuning van bomen en beplanting. De palen hebben een natuurlijke uitstraling. Dankzij de punt aan de onderzijde kun je deze goed recht en snel de grond in slaan. Houthandelonline biedt je een groot aanbod weidepalen. Voor iedere toepassing bieden wij de juiste palen. De weidepalen zijn op meerdere manieren bewerkt:

  • geïmpregneerd geschild (grillige vorm);
  • rond gefreesd, gepunt en voorzien van een gebrande lijn tegen verrotting;
  • geïmpregneerd, ongepunt en rond gefreesd (strakke en gladde afwerking);
  • geïmpregneerd, geschild, gepunt en gekruind (afgeronde kop);
  • geschild en gecreosoteerd.

Geïmpregneerde weidepalen

De weidepalen die je bij ons koopt, zijn verduurzaamd. Dat wil zeggen dat ze onder hoge druk zijn bewerkt met een impregneermiddel. Door naaldhout te verduurzamen gaan ze veel langer mee. Zo geniet je langer van een mooie omheining. Je vindt verduurzaamde weidepalen in meerdere diktes en lengtes en ook in verschillende afwerkingen. Waar ben je naar op zoek? Gefreesd, gecreosoteerd, geschild of toch gekruind? En heb je liever gepunte of ongepunte naaldhouten weidepalen?

Palen met creosoot olie voor een lange levensduur

In deze categorie zie je naaldhouten weidepalen die een duurzaamheidsbehandeling met creosoot olie hebben ondergaan. Ons assortiment gecreosoteerde weidepalen is breed. Je hebt de keuze uit uiteenlopende afmetingen. De palen zijn geschild afgewerkt wat zorgt voor een natuurlijk grillige vorm. Deze weidepalen zijn erg geschikt als je een natuurlijke afscheiding wilt creëren die lang mee gaat.

Geschild en van hardhout

Ook hardhouten weidepalen of afrasteringspalen vind je in onze groothandel. Ze zijn van kastanjehout. Hiermee maak je een solide basis voor gaas of hekwerk voor het afscheiden van een perceel of het afscheiden van een deel van een perceel. Dankzij de gepunte onderkant sla je ze eenvoudig en stevig in de grond. Het is ook een optie om ze vast te zetten in snelbeton. In ons uitgebreide assortiment vind je in twee verschillende kopmaat diktes en diverse lengtematen.

Online bestellen bij Houthandelonline

Weidepalen zijn perfect als je op zoek bent naar goedkope, maar toch mooie palen voor het maken van een natuurlijke afrastering op je erf. Eventueel kun je de weidepalen beitsen. Hiervoor ben je bij onze online groothandel ook aan het juiste adres. Beitsen en impregneermiddelen vind je ook in deze categorie en voeg je eenvoudig toe aan je bestelling. Wij bezorgen je bestelling graag bij je thuis. Dit doen wij binnen 2 tot 7 werkdagen. Ook afhalen is mogelijk, wij bespreken graag de opties met je. Onder Transportinformatie lees je hier alles over. Heb je verder nog vragen of advies nodig? Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 en tussen 13.00 en 16.00 uur via 0226-744226.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 9.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]