Home> Plaatmateriaal> Cempanel - IsirockCempanel - Isirock

9 artikel(en)
Cempanel-Isirock

Een Cempanel plaat is kort samengevat een plaat met de bestaande uit twee hoofdbestanddelen, namelijk een verlijming van hout en cement. In zijn totaliteit bestaat een Cempanel-Isirock plaat uit de drie lagen van houtvezels, water, cement en houtmineraliseringsstoffen. Cempanel Isirock platen worden geproduceerd volgens Europese norm 634-2. Als u op zoek bent naar een plaat die geschikt is voor zowel buiten- als binnen toepassing, dan zijn Cempanel platen de juiste keus. Het is een plaat die werkelijk waar overal voor gebruikt kan worden. Wilt u meer informatie over dit type plaatmateriaal? Wij zijn altijd bereikbaar via info@houthandelonline.nl. Uw e-mail wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord.

Kenmerken

Cempanel is plaatmateriaal van zware kwaliteit in een cementgrijze tot geelachtige kleur. De platen zijn enorm stevig daarom erg geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Brandwerend? Isolerend? Een cempanel plaat beschikt over de meest ideale eigenschappen. Kenmerkend voor cempanel isirock platen zijn dus:
  • brandwerend
  • stootvast
  • geluidsisolerend
  • cementgebonden: hoge massa
  • vocht- en vorstbestendig: bestand tegen schimmels, insecten en zuren.

Over ons assortiment

Bij Houthandelonline heeft u een ruime keuze in cempanel isirock. Wij hebben platen in verschillende kopdiktes, te weten 10, 12, 16, 18 en 20 mm. De platen zijn leverbaar in twee uitvoeringen. Dit zijn 260x125 cm en 310x125 cm. In onze webshop ziet u overzichtelijk de prijs per vierkante meter en de bijbehorende stukprijs.

Productie van Cempanel Isirock

De productie vindt plaats in een eindloos 3-laags strooiprocédé op staalplaten. De 3 lagen zijn opgebouwd uit 2 deklagen met fijne houtspaanders. De staalplaten met de ingestrooide lagen worden in een etagepers onder hoge druk tot de gewenste dikte geperst en vervolgens in droog- en verhardingskamers uitgehard.

Bewerking

U hoeft niet over allerlei professionele machines te beschikken om deze platen bewerken of te monteren. De platen laten zich gemakkelijk zagen, boren, frezen en schuren. Een plaat in planken zagen vormt geen probleem. Wilt u weten of u de juiste gereedschappen heeft? Vraag het aan de specialisten van Houthandelonline. Wij zitten iedere werkdag voor u klaar. Het steenachtige uiterlijk heeft al een mooie uitstraling op zich. Wellicht houdt u hier van en wilt u het zo laten? Wanneer de platen veelvuldig in aanraking komen met neerslag, raden wij aan om deze toch te behandelen. Dit in verband met het uitzetten en krimpen van het materiaal. Er zijn speciale niet zichtbare gevelimpregneersystemen te verkrijgen.

Toepassingsmogelijkheden

Deze plaat kan toegepast worden in vochtige omstandigheden als badkamers, keukens of zelfs buiten. De plaat is tevens stootvast, brandwerend en heeft door z'n hoge massa een prima geluidsisolerende functie. Ook kan de plaat prima worden gebruikt als gevelbekleding. Denk hierbij aan dakranden, boeidelen en gevelplaten en als onderplaat voor platte en hellende daken. Op het gebied van wandconstructies is cempanel bruikbaar als scheidingswand of voorzetwand. Zeker wanneer u een plaat wilt die ook nog eens isolerend of geluiddempend is. Denk aan het creëren van een extra slaapkamer. Zoekt u een geschikte plaat als ondergrond voor stucwerk? Ook dan zijn cempanel isirock platen ideaal.

Dé webshop voor particulieren en zakelijke klanten

Naast particulieren, kunnen ook zakelijke klanten bij ons terecht. U koopt bij ons cempanel isirock van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Een order leveren wij binnen twee tot zeven werkdagen af op het door u opgegeven adres. Als hout- en bouwmaterialen leverancier blijven wij ons ontwikkelen en wordt de webshop actueel gehouden. Dit wordt allemaal geregeld vanuit ons hoofdkantoor in Wognum. Wilt u een bestelling afhalen? Dat kan ook! Neem dan contact met os op voor het maken van een afspraak.