Zweeds Rabat Zwart

Zweeds Rabat Zwart

15 artikel(en)

Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Bijpassende producten


Bel voor advies

ma t/m vr: 9.00 - 12.00 en 14:00 - 16:00 uur

Verfraai de tuin met Zweeds Rabat

Het populaire Zweeds Rabat is hout met een luxe en stoere uitstraling. Zo wordt Zweeds Rabat vaak toegepast voor het bekleden van een tuinafscheiding. Bent u op zoek naar rabatdelen? Bij Houthandelonline vindt u een ruim assortiment zoals Zweeds Rabat Zwart. Welke planken u ook zoekt, u vindt ze bij de groothandel voor particulieren en zakelijke gebruikers. Het volgende is van toepassing op onze Zweeds Rabat-collectie:

Bekijk snel ons assortiment Zweeds Rabat. U bestelt het hout heel eenvoudig via onze webshop. Uw bestelling wordt binnen 2-7 werkdagen geleverd. Indien u vragen heeft over uw bestelling of levering, neem dan telefonisch contact op met ons team. Of stuur een email naar info@houthandelonline.nl

Zwarte rabatdelen

In de categorie Zweeds Rabat Zwart bieden wij gedompelde (geïmpregneerde) en gespoten planken aan. De planken worden gedompeld in zwart impregneermiddel en hebben een zichtbare houtnerf. Ons advies luidt om delen na montage nogmaals te behandelen. Na enkele jaren wordt de zwarte kleur vaag en vergrijst het een beetje. Het beste is om de planken in dat geval te behandelen met een zwarte impregneer beits. De zwart gespoten Zweeds Rabat planken blijven langer op kleur, omdat deze onder hoge druk zijn geïmpregneerd en hierdoor duurzaam gemaakt zijn. Na verduurzaming worden de delen gedroogd, zodat de zwarte verf goed hecht. Dit zorgt voor een diep zwarte kleur van uw planken.

Voor het monteren van zwarte rabatdelen kunt u bij ons ook gepoedercoate zwarte schroeven bestellen. Als u blanke rabatdelen koopt en die zelf zwart wilt verven, geeft u de planken met ons verfsysteem de juiste behandeling. Dit is een niet-filmvormend verfsysteem voor de zaagkanten of voor het schilderen van nieuwe planken.

Wat is Zweeds Rabat?

Dit zijn rabatdelen die taps toelopen. Ze zijn zo geproduceerd om de delen horizontaal op gepotdekselde wijze in elkaar te bevestigen. De planken worden daarom ook wel potdekselplanken genoemd. Een voordeel van deze constructie is dat regenwater goed afgevoerd kan worden en dat de wind niet naar binnen kan. Zweedse Rabatdelen zijn solide. Het dunste deel is goed tegen scheuren bestand. Daarnaast hebben de rabatdelen een lange levensduur zeker als u kiest voor Douglas hout of Zweeds Rabat van Red Cedar.

Voordelen van Douglashout

Douglashout heeft een hoge duurzaamheidsklasse. Het is 1 van de hardste Europese houtsoorten. Steeds vaker wordt deze houtsoort gebruikt voor projecten in de tuin. Als u kiest voor onbehandelde rabatdelen, dan blijven deze ruim 10 jaar intact. Kiest u voor geïmpregneerde planken, dan geniet u van een nog langere levensduur. Alle rabatdelen van deze houtsoort zijn fijnbezaagd en verkrijgbaar in diverse diktematen en lengtes. Behalve Douglas potdekselplanken leveren wij ook nog Red Cedar Zweeds Rabat zowel delen met knoesten als zonder knoesten. Dit zijn ook fijnbezaagde planken, ze zijn heel geschikt als gevelbekleding.

Bestel rabatplanken online

Bij Houthandelonline bestelt u heel eenvoudig en voordelig Zweeds Rabat. Uw bestelling wordt rechtstreeks vanaf onze leverancier bij u thuisbezorgd waardoor de planken tegen een voordelig tarief aangeboden kunnen worden. De kwaliteit is wat u van een groothandel mag verwachten. Dankzij specialistische kennis, ervaring en bedrevenheid kan Houthandelonline u een deskundig advies geven over Zweeds Rabat en al onze andere hout- en bouwmaterialen. Wij zijn op vaste tijden tot uw beschikking om u uitgebreid te informeren en te adviseren.