Tuinschermen en Poorten

Tuinschermen en Poorten

9 artikel(en)

Aantal:
-
+
Meer informatie
Montageset voor 1 gaaspaneel per 4 verpakt
1,63 per stuk (incl. BTW)
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
RVS Luxe Klinkset Slotkast en Cilinderslot
40,54 per stuk (incl. BTW)
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Bijpassende producten


Bel voor advies

ma t/m vr: 9.00 - 12.00 en 13:00 - 16:00 uur

Gaasschermen en tuinschermen van hoogwaardige kwaliteit

Wilt u uw tuin of erf afscheiden? Bij Houthandelonline vindt u een compleet en gevarieerd assortiment gaasschermen voor de tuin en tuinschermen van steigerhout of hardhout. Met een tuinafscheiding geeft u de tuin extra sfeer, zit u heerlijk beschut en geniet u volop van uw privacy. De gaasschermen met een goede prijs en de tuinschermen in onze webshop, bieden u één en al gemak wanneer u de afscheiding van uw erf wilt maken. Omdat ze zijn voorgemonteerd, leveren wij deze artikelen kant-en-klaar bij u af.

Met behulp van L-beslag en RVS schroeven kunnen de tuinschermen in no-time worden gemonteerd en profiteert u van de flexibiliteit om de geimpregneerde tuinschermen en de gegalvaniseerde gaasschermen in de tuin met elkaar af te wisselen. Dankzij de snelle montage kunt u in korte tijd een flink aantal meters maken en is het maken van een tuinafscheiding een fluitje van een cent. Met bijpassende schuttingpoorten maakt u er gemakkelijk een doorgang in.

Van welke materialen zijn onze gaasschermen en tuinschermen gemaakt?

Begeleiding van beplanting

Gaasschermen voor de tuin worden voornamelijk gebruikt voor het begeleiden van beplanting. Hier kunt u klimplanten zoals Hedera in een schutting of tegen een muur laten opgroeien. Het is mogelijk om er een complete afscheiding mee te maken of om een schutting te onderbreken met gaasschermen met een voordelige prijs. Op die manier zorgt u voor meer groen in de tuin. U creëert een extra mooi effect door de gaasschermen voor de tuin te combineren met geimpregneerde naaldhouten tuinschermen. Bij Houthandelonline leveren we voor een goede prijs gaasschermen die u aan elke gewenste tuinpaal van tuinhout, Douglas hout of hardhout kunt bevestigen.

Gaasschermen van gegalvaniseerd staal

De gaasschermen voor de tuin in ons assortiment zijn allemaal gemaakt van gegalvaniseerd staal. Met galvaniseren wordt er een extra laagje metaal over het ijzer heen gelegd, waardoor het scherm minder snel roest. Ze zijn in onze webshop enkel verkrijgbaar met een maaswijdte van 10x10 cm. Dit is de meest gebruikte afmeting. Ze zijn beschikbaar in hele schermen van 180 x 180 cm en halve schermen van 90x180 cm. Deze gaasschermen hebben een uitstekende prijs.

Stijlvolle tuinschermen van steigerhout

Met tuinschermen van steigerhout kunt u op een eenvoudige en voordelige manier meer privacy in de tuin creëren. U kunt daarvoor ook kiezen voor een tuinscherm dat is geïmpregneerd. Beide soorten zijn gemaakt van naaldhout. De laatstgenoemde variant is behandeld met een blank/groen impregneermiddel. Een tuinscherm dat is geïmpregneerd, is door middel van de vacuüm-druk methode behandeld. Hiermee komt het verduurzamingsmiddel zo ver mogelijk in het hout terecht.