Navigation

Toiletplaat

 

Wat is een spaanplaat toiletplaat?

De Spaanplaat toiletplaat van 123x122cm cm met een dikte van 18 mm is een voorbewerkte achterplaat voor hangtoiletten. De gaten voor de water toe- en afvoer en toiletpot-bevestiging zijn al voorbereid. De spaanplaat is extra vochtwerend en geschikt voor bijna alle soorten hangtoiletten en voor binnenwanden.  De toiletplaat is licht opgeschuurd waardoor deze makkelijk betegeld kan worden.

Installeer het systeem voor het ophangtoilet. Informeer bij de leverancier voor de correcte verwerkingsvoorschriften.

 

Maak indien nodig de toiletplaat op maat. Zaag de toiletplaat op de benodigde hoogte en breedte af. De plaat kan ook met een stanleymes op maat gesneden worden. Bevestig de toiletplaat op de ombouw. Zorg dat het leidingwerk correct is aangesloten.

 

Betimmer de ombouw zodat er afgewerkt kan worden. Smeer de naden af en het geheel is klaar om betegeld te worden. Na 24 uur kan het hangtoilet gemonteerd worden.

 

Goedkoop een toiletplaat bestellen?

Bij Houthandelonline vindt u wat u zoekt. Wij zijn dé groothandel voor particulieren, maar ook zakelijke klanten kunnen bij onze producten kopen. Indien u meer informatie wilt, neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0226-744 226 of stuur een email naar [email protected].