Sleufpaal Douglas hout (eindpaal) 120x120mm 300cmTijdelijk niet beschikbaar
Zoek een vervangend product


Plus- en minpunten
plus Modulair systeem
plus Eenvoudig te plaatsen

Artikelomschrijving

Deze douglas houten sleufpaal van 120x120mm met een lengte van 300cm is aan 1 zijde voorzien van een sponning en wordt gebruikt als eindpaal bij de montage van Douglas dubbel zweeds rabat. In combinatie met de Douglas dubbel zweeds rabatdelen, afdeklat en onderregel kan er eenvoudig een zweeds rabat schutting gemaakt worden. Zo zorgt u makkelijk, snel en voordelig voor een moderne en luxe uitstraling van uw tuin en zijn beide zijdes direct afgewerkt. Ook kunnen deze sleufpalen, indien gewenst, gecombineerd worden met de blokhutprofielen. 


Specificaties
Artikelnummer:
20517
Naam:
Sleufpaal Douglas hout (eindpaal) 120x120mm 300cm
Toepassing:

Dubbelzijdig zweeds rabat is speciaal ontworpen om samen met de sleufpalen, onderregel en afdeklat een modulair systeem te vormen. De rabatdelen passen in de sponningen van de verschillende sleufpalen waarbij u de keuze heeft voor zwart gespoten planken of blanke rabatdelen. Vervolgens kan er in combinatie met de verschillende sleufpalen; tussenpalen, eindpalen, t-palen of hoekpalen, het gehele oppervlak voorzien worden van de desgewenste omheining.

Uitvoering:

De rabatdelen zijn 9-30mm, met een groef in het midden. De delen vallen over elkaar heen met een werkende maat van 175mm. Voor het plaatsen van de rabatdelen tussen de sleufpalen dient u eerst de onderregel tussen de sleufpalen te bevestigen. Vervolgens kunnen de dubbel zweeds rabatdelen tussen de palen geschoven worden. Het geheel wordt afgewerkt met een afdeklat, waardoor de planken van bovenaf worden beschermd tegen de weersinvloeden.

Dikte Kopmaat:
Afwerking:

Dit materiaal kan desgewenst afgewerkt worden met een (transparante) Douglas beits naar keuze of naar wens met een zwarte beits.

Verpakt per:
Stuk
Dikte:
120mm
Breedte:
120mm
Lengte:
3000mm

Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.00 - 12.00 uur