Home> Plaatmateriaal> Tricoya 50 Jaar Garantie MDFTricoya 50 Jaar Garantie MDF

8 artikel(en)Tricoya: extreem duurzaam MDF

Wat is Tricoya precies? Tricoya is een plaatmateriaal met verschillende unieke eigenschappen. Zo krimpt het bijvoorbeeld bijna niet en zet het ook niet uit. Hierdoor is tricoya ideaal voor buitentoepassingen of gebruik in vochtige ruimtes. Het zijn duurzame MDF-platen met een hele lange levensduur. Bent u van plan om de platen te gebruiken voor een buitentoepassing? Weet dan dat Tricoya bestand is tegen ieder weertype, zowel tegen de felle zon als tegen veel neerslag en winterse buien. Samengevat bestaan tricoya platen over de volgende unieke eigenschappen:
  • duurzaamheidsklasse 1
  • verschillende plaatdiktes
  • speciaal MDF voor buiten en natte ruimtes
  • kopse kanten hoeven niet dicht geseald te worden
  • 50 jaar garantie
Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij Houthandelonline terecht voor het bestellen van plaatmateriaal. Heeft u een bestelling van meer dan €800, dan bezorgen wij kosteloos op het adres wat u aan ons doorgeeft.

Onze Tricoya producten

Bij Houthandelonline vindt u gegarandeerd de goedkoopste tricoya platen. Ons assortiment bestaat uit vijf verschillende plaatdiktes, namelijk 6 mm, 9 mm, 12 mm, 15 mm en 18 mm, waarbij u de keuze heeft uit twee verschillende afmetingen. Naast de standaard afmeting 244x122 cm bieden wij ook de extra grote afmeting van 305x122 cm. Deze laatste afmeting kunt u bestellen in een dikte van 15 mm en 18 mm. Wilt u meer informatie over tricoya? Dagelijks zit er een team van specialisten voor u klaar die u van alles kan vertellen over dit sterke soort plaatmateriaal. Houthandelonline is hét adres voor tricoya platen, maar ook voor plaatmateriaal als MDF, multiplex, betonplex, geplastificeerd spaanplaat en boeidelen.

Toepassingen Tricoya

Om u een beeld te geven waar Tricoya allemaal geschikt voor is, zetten we hieronder een paar toepassingen uiteen. De platen zijn uitermate geschikt als buitentoepassing en kunnen heel breed worden ingezet. Denk maar aan gebruik rondom uw woning, zoals gevelbekleding en dakbeschot, kozijnen, speeltoestellen en tuinmeubelen. Ook wordt tricoya gebruikt in auto onderdelen, verkeersborden, geluidswallen en diverse toepassingen in de scheepvaart. Het materiaal is zelfs geschikt als grondplaat of vloer. Tot slot is tricoya een populaire plaatsoort voor gebruik in vochtige ruimtes. Hierbij kunt u denken aan badkamers en de kleedhokjes in zwembaden.

Platen waar u een levenlang plezier aan beleeft

Doordat tricoya een gegarandeerde levensduur heeft van maar liefst 50 jaar beleeft u een leven lang plezier van deze platen. De duurzaamheidsklasse 1 staat voor een levensduur van 25 jaar en langer. Als u hout van duurzaamheidsklasse 1 in contact brengt met grond is het na 25 jaar nog steeds goed. Wanneer u platen met deze klasse koopt bent u ervan verzekerd dat de platen vocht- en schimmelvrij blijven. Wanneer u de platen gebruikt als gevelbekleding zult u ze ook gaan behandelen met een verf of coating, zodat ze helemaal in de stijl van het huis passen.

Verlijmen van de platen

Wilt u tricoya platen gaan verlijmen? Dan zijn er watervaste lijmsoorten die hiervoor geschikt zijn, zoals hybride en PU-lijmen. Hybride lijmen zijn bijvoorbeeld K100, Expresse en C30. PU-lijmen die geschikt zijn: Construcol, Unicol High Tack en P-E90. De kopse kanten hoeven niet dichtgeseald te worden, omdat de platen voldoende duurzaam zijn. Als u meer informatie wilt over het juiste lijmsoort, neem dan contact met ons op. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar. U kunt ons bellen via 0226-744226 en mailen naar info@houthandelonline.nl

Veilig online betalen

Uw bestelling betaalt u via een veilige omgeving in onze webshop. Wij accepteren diverse betaalmethoden als iDeal, Mastercard, Visacard, MisterCash of via Overboeking.