Navigation

Geïmpregneerd Zweeds Rabat

 

Zweeds Rabat geïmpregneerd voor allerlei toepassingen

Zweeds Rabat, ook wel bekend als potdekselplanken, heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Bij Houthandelonline, de online groothandel voor zowel zakelijke als particuliere klanten, vind je een uitgebreid assortiment geïmpregneerd Zweeds Rabat. Deze Zweedse Rabat planken worden vervaardigd uit Douglas hout en ondergaan een hoge druk impregnatieproces voor een langere levensduur. Bovendien heeft het geïmpregneerde Zweeds Rabat een fijnbezaagde zichtzijde, waardoor de karakteristieke kenmerken van het Douglas hout goed tot hun recht komen. Deze geïmpregneerde potdekselplanken zijn veelzijdig in gebruik en kunnen dienen voor verschillende toepassingen, zoals:

  • schuttingen;
  • zij- of achterwanden van overkappingen;
  • gevelbekleding voor tuinhuizen, woonhuizen of schuren.

Potdekselplanken zijn ideaal als gevelbekleding

Zweeds Rabat staat bekend om zijn taps toelopende vorm, waarbij de planken aan de bovenkant smal zijn en aan de onderkant breder uitlopen. Dankzij een sponning of uitsparing kunnen ze rechtstreeks op de achterconstructie worden gemonteerd en over elkaar heen worden gelegd, wat het kenmerkende potdekseleffect creëert. Deze planken lenen zich uitstekend voor het bekleden van gevels en het creëren van strakke, dichte schuttingen, wat zorgt voor een fraaie en robuuste uitstraling.

Geïmpregneerd Zweeds Rabat van hoge kwaliteit

Als je op zoek bent naar hoogwaardig geïmpregneerd Zweeds Rabat, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Houthandelonline selecteert voor jou het beste tuinhout. In ons ruime assortiment geïmpregneerde planken vind je ongetwijfeld de geschikte Zweeds Rabat planken. Je hebt keuze uit diverse kopmaat afmetingen en lengtematen, en er zijn twee kwaliteiten beschikbaar: een met een werkende maat van 130 mm en een met een werkende maat van 12/22x180 mm. Je kunt Zweeds Rabat planken per stuk bestellen.

Alles voor de montage en afwerking

Verder kun je bij ons ook RVS schroeven of Torx schroeven bestellen voor de montage van de planken. Deze schroeven zijn geschikt voor gebruik buitenshuis en verkrijgbaar in verschillende diktematen. Daarnaast bieden we randsealer, buitenbeits en impregneermiddel aan, zodat je alles in huis hebt om meteen aan de slag te gaan.

Vragen over tuinhout?

Heb je vragen over de geïmpregneerde Zweeds Rabat planken? Bijvoorbeeld over de kwaliteit of hoe je ze moet verwerken? Ons team staat klaar om je te voorzien van deskundig advies. Je kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur op het nummer 0226-744226. Ook kun je een e-mail sturen naar [email protected]. In onze groothandel vind je alle denkbare soorten tuinhout. Naast onbehandeld en geïmpregneerd tuinhout zijn wij ook jouw adres voor hardhout, vurenhout, Red Cedar, Douglas hout en nog veel meer.

Zweeds Rabat geïmpregneerd voor allerlei toepassingen

Potdekselplanken, is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Bij Houthandelonline, dé online groothandel voor zowel zakelijke als particuliere klanten, vind je een uitgebreid assortiment geïmpregneerd Zweeds Rabat. Deze Zweedse Rabat planken worden vervaardigd uit Douglas hout en ondergaan een hoge druk impregnatieproces voor een langere levensduur. Bovendien heeft het geïmpregneerde Zweeds Rabat een fijnbezaagde zichtzijde, waardoor de karakteristieke kenmerken van het Douglas hout goed zichtbaar blijven. Deze geïmpregneerde potdekselplanken zijn zeer veelzijdig en kunnen worden toegepast voor diverse doeleinden, zoals:

  • schuttingen;
  • zij- of achterwanden van overkappingen;
  • gevelbekleding voor tuinhuizen, woonhuizen of schuren.

Potdekselplanken zijn ideaal als gevelbekleding

Kenmerkend voor Zweeds Rabat is dat ze taps toelopen, waarbij de planken aan de bovenkant smal zijn en aan de onderkant breder worden. Dankzij een sponning of uitsparing kunnen ze rechtstreeks op de achterconstructie worden gemonteerd en over elkaar heen worden geplaatst, wat het kenmerkende potdekseleffect creëert. Deze planken lenen zich uitstekend voor het bekleden van gevels en het creëren van strakke, gesloten schuttingen, wat zorgt voor een fraaie en robuuste uitstraling.

Geïmpregneerd Zweeds Rabat van hoge kwaliteit

Als je op zoek bent naar hoogwaardig geïmpregneerd Zweeds Rabat, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Houthandelonline selecteert voor jou het beste tuinhout. In ons ruime assortiment geïmpregneerde planken vind je ongetwijfeld de geschikte Zweeds Rabat planken. Je hebt keuze uit diverse kopmaten en lengtematen, en er zijn twee kwaliteiten beschikbaar: een met een werkende maat van 130 mm en een met een werkende maat van 12/22x180 mm. Je kunt Zweeds Rabat planken per stuk bestellen.

Alles voor de montage en afwerking

Daarnaast kun je bij ons ook RVS schroeven of Torx schroeven bestellen voor de montage van de planken. Deze schroeven zijn geschikt voor buitengebruik en verkrijgbaar in verschillende diktes. We bieden tevens randsealer, buitenbeits en impregneermiddel aan, zodat je alles in huis hebt om direct aan de slag te gaan.

Vragen over tuinhout?

Heb je vragen over de geïmpregneerde Zweeds Rabat planken? Bijvoorbeeld over de kwaliteit of hoe je ze moet verwerken? Ons team staat klaar om je te voorzien van deskundig advies. Je kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur op het nummer 0226-744226. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]. In onze groothandel vind je alle denkbare soorten tuinhout. Naast onbehandeld en geïmpregneerd tuinhout zijn wij ook jouw adres voor hardhout, vurenhout, Red Cedar, Douglas hout en nog veel meer.

Dit is Peter Kok, eigenaar en oprichter van HouthadenlOnline. Bel voor persoonlijk advies met onze productspecialisten!

Bel voor persoonlijk advies

0226 744 226

ma t/m vr: 8.00-12.00 en 13.00-16.00 en za: 8.00-11.00 uur

of mail  [email protected]