Rabat Geïmpregneerd

Rabat Geïmpregneerd

8 artikel(en)

Rabatdelen geimpregneerd Overhangend 18x145mm 400cm
1,89 per m1 (incl. BTW)
7,55 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Bijpassende producten


Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.00 - 11.00 uur

Geïmpregneerd rabat is multifunctioneel

Rabat of rabatdelen zijn perfect om een gevel horizontaal mee te bekleden. De planken kunt u gemakkelijk aan elkaar monteren om zo een geheel nieuwe gevel, wand of schutting te creëren. Bij Houthandelonline vindt u rabatdelen van hoge kwaliteit gecertificeerd hout uit duurzame bossen. Wij bieden u een ruim assortiment geimpregneerd rabat in meerdere prijsklassen. De rabatdelen zijn multifunctioneel. Niet alleen zijn ze geschikt voor het bekleden van een gevel, ook is rabat te gebruiken voor het maken van een zijwand of achterwand van een overkapping, een terrasafscheiding of de bekleding van de zijgevel van een kapschuur. Ook is geimpregneerd rabat ideaal voor het maken van een tuinhuis of speelhuis. Eigenlijk kunt u ze voor iedere horizontale toepassing gebruiken.

Kenmerken van sponning rabat

Rabatdelen zijn er met verschillende profielen. Rabatdelen met een halfhoutsprofiel zorgen voor een overhangend effect. Sponningrabatdelen monteert u over elkaar heen. Hierdoor ontstaat automatisch een goede afwatering. Wij zetten alle kenmerken van rabat voor u op een rij zodat u precies weet welk product u bestelt:
  • verduurzaamd voor langere levensduur;
  • grenenhout;
  • vierzijdig geschaafd;
  • halfhoutsprofel.

Tips voor montage van rabatdelen

Graag geven we u enkele belangrijke tips voor het monteren van halfhouts rabat. Het is belangrijk om voldoende ruimte tussen de delen te houden. Dit in verband met het uitzetten en het krimpen van het hout. U bevestigt de planken op een achterliggende constructie. Houd hierbij ongeveer 20 mm ruimte aan zodat er voldoende geventileerd wordt. Het hout is gemakkelijk te zagen en te schroeven. Werk de kopse kanten van de delen af met een universele randsealer voordat u de planken bevestigt. Scheurvorming wordt zo voorkomen. Ook krijgt binnendringend water geen kans om schade aan te richten.

Afwerken van rabat

Na montage kunt u de delen behandelen met een buitenbeits. Deze bestelt u bij ons in diverse kleuren. Maak gebruik van RVS schroeven. Ook deze bestelt u in onze webshop. Ondanks dat het rabat is geïmpregneerd, is het verstandig om om de zoveel jaar onderhoud toe te passen. Zo blijft het rabat in goede staat.

Houthandelonline: voor al uw tuinhout

Als u op zoek bent naar geïmpregneerd rabat is Houthandelonline het juiste adres. Wij hebben rabatdelen van grenenhout maar ook geimpregneerd Zweeds rabat en Zweeds Rabat Zwart. In onze online houtgroothandel kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten voor al hun tuinhout terecht. Het assortiment is zeer uitgebreid en bestellen gaat heel eenvoudig. De prijzen zijn scherp en de kwaliteit is wat u van een gespecialiseerde groothandel mag verwachten. Doordat wij uw bestelling direct vanaf de fabriek aan u leveren, heeft ons tuinhout een scherpe prijs. Heeft u vragen over geimpregneerd rabat of over de andere producten? Of heeft u vragen over uw bestelling? Onze medewerkers adviseren u graag.

Bestelinformatie

Kies de juiste kopmaatdikte en lengtemaat en bestel uw geïmpregneerde rabatdelen eenvoudig bij ons online. U kunt op diverse manieren betalen. Betaalt u per creditcard of via bankoverschrijving, dan duurt de levering doorgaans één tot drie werkdagen langer dan de standaard levertijd. Bij andere betaalmethodes leveren wij uw bestelling binnen twee tot zeven werkdagen.