Tuinplanken Geimpregneerd Bezaagd


Bel voor advies

ma t/m vr: 9.00 - 12.00 en 14:00 - 16:00 uur

Gempregneerde bezaagde planken voor al uw tuinklussen

Zoekt u gempregneerde tuinplanken? Voor de beste bezaagde gempregneerde tuinplanken zit u bij ons goed. Onze planken zijn gemaakt van naaldbomen uit duurzame Europese bossen. De planken worden onder hoge druk gempregneerd en teruggedroogd en zo verduurzaamd. Dankzij dit proces zijn ze beter bestand tegen weersinvloeden en andere rottingsprocessen. Als u kiest voor gempregneerde planken heeft u een prima en goedkoper alternatief dan bijvoorbeeld het duurdere Douglashout of hardhout. De tuinplanken in ons assortiment zijn:
  • verduurzaamd grenen;
  • ruw bezaagd;
  • leverbaar in veel kopmaten;
  • verkrijgbaar in meerdere lengtematen.

Veel keuze in gempregneerde schuttingplanken

Bij Houthandelonline heeft u veel keus in gempregneerde bezaagde schuttingplanken. De diktematen lopen uiteen van 18 tot en met 30 mm en u vindt planken van 145 tot en met 275 mm breed in onze collectie. Voor iedere toepassing en ieder project hebben wij de juiste planken. Twijfelt u toch welke tuinplanken u het beste kunt aanschaffen? Dan adviseren wij u graag. Ons deskundige team heeft een professioneel antwoord op al uw vragen over tuinhout.

Gecertificeerd en bezaagd hout

De planken in ons assortiment zijn bezaagd. Dat wil zeggen dat de planken ruw zijn afgewerkt. Er kunnen nog splinters aanwezig zijn. Deze afwerking is niet zo arbeidsintensief en daarom zijn de planken goedkoper in aanschaf. Wij leveren uitsluitend gecertificeerd hout van de allerbeste kwaliteit. Het hout komt uit verduurzaamde bossen. In deze bossen wordt meer aangeplant dan er wordt gekapt.

Perfect hout voor buitengebruik

Verduurzaming van het hout gebeurt met middelen die geen schadelijk neveneffecten hebben voor mens en milieu. Door het hout te verduurzamen wordt de levensduur verlengd en heeft u er minder onderhoud aan. En zo wordt goedkoop naaldhout een perfect product voor het bouwen van een schutting of het bekleden van een gevel. Voor het doen van uw tuinklus hebben wij bijvoorbeeld ook palen, latten en regels, balken. vlonderplanken, afdeklatten, rabatdelen en tuinschermen, allemaal gempregneerd. Hierbij heeft u bij de meeste producten de keuze uit bezaagd of geschaafd tuinhout. Met montagemateriaal, verven en olin maakt u uw tuinklus helemaal af.

Meer advies nodig?

Doordat de planken direct van onze leverancier naar u worden verzonden, is er geen tussenhandel en zijn ze voor u veel voordeliger. Wij leveren uw bestelling graag bij u thuis af of u kunt deze afhalen bij ons magazijn in Wognum. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Onze levertijd hangt af van het bestelmoment en de samenstelling van uw bestelling en is over het algemeen 2 tot 7 werkdagen. Heeft u meer vragen? Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord tussen 8.00 en 17.00 uur.