Vlonderplanken Geïmpregneerd

Vlonderplanken Geïmpregneerd

12 artikel(en)

Vlonderplanken 28x145 mm geimpregneerd 300cm
2,81 per m1 (incl. BTW)
8,42 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Vlonderplanken 28x145 mm geimpregneerd 300cm, 98 stuks PAKPRIJS
2,54 per m1 (incl. BTW)
747,05 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Vlonderplanken 28x145 mm geimpregneerd 360cm
2,81 per m1 (incl. BTW)
10,12 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Vlonderplanken 28x145 mm geimpregneerd 400cm
2,81 per m1 (incl. BTW)
11,23 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Vlonderplanken 28x145 mm geimpregneerd 400cm, 98 stuks PAKPRIJS
2,54 per m1 (incl. BTW)
996,07 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Vlonderplanken 28x145 mm geimpregneerd 500cm
2,81 per m1 (incl. BTW)
14,04 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Vlonderplanken 28x145 mm geimpregneerd 500cm, 98 stuks PAKPRIJS
2,54 per m1 (incl. BTW)
1.245,09 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Bijpassende producten


Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.00 - 11.00 uur

Geïmpregneerde vlonderplanken

Bent u op zoek naar geïmpregneerde vlonderplanken om uw vlonder mee te bouwen? Die vindt u bij Houthandelonline. Wij hebben een uitgebreid assortiment geïmpregneerde vlonderplanken van tuinhout, zowel met als zonder ribbel. U bestelt ze gemakkelijk en snel online in onze webshop.

In ons assortiment vindt u naast geïmpregneerde vlonderplanken ook vlonderplanken van Douglashout, composiet en hardhout. U vindt dus altijd de vlonderplank die bij u past. Ook voor verschillende beitsen en bevestigingsmaterialen kunt u bij ons terecht. Daarmee zet u zelf een prachtige vlonder neer.

Geïmpregneerde vlonderplanken kopen

In ons assortiment vindt u geïmpregneerde vlonderplanken en benodigdheden waarmee u zelf uw vlonder kunt maken, bijvoorbeeld:
  • Vlonderplanken van 28x145 van 300 tot 500cm lang,
  • Verschillende soorten (gekleurde) beits voor tuinhout,
  • Houtolie voor verschillende houtsoorten,
  • Bevestigingsmaterialen zoals schroeven, RVS clips en lijmen.
Wilt u de geïmpregneerde vlonderplanken verder behandelen? Met een gekleurde beits geeft u uw vlonderplank een bijzondere uitstraling en beschermt u hem beter tegen invloeden van het weer zoals regen en wind.

Het voordeel van geïmpregneerde vlonderplanken

Geïmpregneerd hout gaat lang mee in uw tuin. Door uw vlonder te maken met geïmpregneerde vlonderplanken weet u zeker dat u er tussen de 10 en 15 jaar plezier van zult hebben. De planken die u in de webshop van Houthandelonline vindt zijn geschaafde grenen planken met afgeronde kanten. De geïmpregneerde vlonderplanken zijn voorzien van een ribbel, wat zorgt voor extra grip. Ook geeft deze ribbel uw vlonder een mooie uitstraling. Op zoek naar een gladde geïmpregneerde vlonderplank? Ook die hebben wij in huis. Deze planken geven minder grip, maar zijn gemakkelijker schoon te houden. Houd hier rekening mee bij de aanschaf van uw vlonderplanken.

Een vlonder van geïmpregneerd hout

Als u van plan bent zelf een vlonder van geïmpregneerd hout te maken doet u er goed aan kwalitatief goede materialen te gebruiken. Dat zorgt er namelijk voor dat uw vlonderterras zo lang mogelijk meegaat. Het behandelen van geïmpregneerd hout met beits is niet altijd nodig, maar is wel aan te raden om de levensduur van uw vlonder te verlengen. Het hout van de geïmpregneerde vlonderplanken in onze webshop is verduurzaamd. Dit houdt in dat het behandeld is om blootstelling aan zware weersomstandigheden te kunnen weerstaan, en dus langer meegaat. Dat maakt het hout bijzonder duurzaam.

Vlonderplanken van geïmpregneerd tuinhout bestellen

Bij Houthandelonline bestelt u uw geïmpregneerde vlonderplanken gemakkelijk en veilig online. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan vlonderplanken van verschillende afmetingen. Wanneer u vlonderplanken bestelt worden deze direct vanuit onze importeur naar u verstuurd, wat ervoor zorgt dat wij onze planken voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Ook voor advies of vragen over onze hout- en bouwmaterialen kunt u bij ons terecht. U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 0226-744226, of u kunt ons een e-mail sturen. Ons e-mail adres is info@houthandelonline.nl. We horen graag van u!