Home> Tuinhout> WeidepalenWeidepalen


Weidepalen van naaldhout

Het afbakenen van een terrein bijvoorbeeld uw erf of een weide waar dieren komen, doet u met weidepalen. Ook zijn weidepalen erg geschikt voor de ondersteuning van bomen en beplanting. De palen hebben een natuurlijke uitstraling. Dankzij de punt aan de onderzijde kunt u de ze goed recht en snel de grond in slaan. Houthandelonline biedt u een groot aanbod weidepalen. Voor iedere toepassing bieden wij de juiste palen. De weidepalen zijn op meerdere manieren bewerkt:

  • geïmpregneerd geschild (grillige vorm);
  • rondgefreesd, gepunt en voorzien van een gebrande lijn tegen verrotting;
  • geïmpregneerd, ongepunt en rondgefreesd (strakke en gladde afwerking);
  • geïmpregneerd, geschild, gepunt en gekruind (afgeronde kop);
  • geschild en gecreosoteerd.

Geïmpregneerde weidepalen

De weidepalen die u bij ons koopt, zijn verduurzaamd. Dat wil zeggen dat ze onder hoge druk zijn bewerkt met een impregneermiddel. Door naaldhout te verduurzamen gaan ze veel langer mee. Zo geniet u langer van een mooie omheining. U vindt verduurzaamde weidepalen in meerdere diktes en lengtes en ook in verschillende afwerkingen. Waar bent u naar op zoek? Gefreesd, gecreosoteerd, geschild of toch gekruind? En heeft u liever gepunte of ongepunte naaldhouten weidepalen?

Palen met creosootolie voor een lange levensduur

In deze categorie ziet u naaldhouten weidepalen die een duurzaamheidsbehandeling met creosootolie hebben ondergaan. Ons assortiment gecreosoteerde weidepalen is breed. U heeft de keuze uit uiteenlopende afmetingen. De palen zijn geschild afgewerkt wat zorgt voor een natuurlijk grillige vorm. Deze weidepalen zijn erg geschikt als u een natuurlijke afscheiding wilt creëren die lang mee gaat.

Geschild en van hardhout

Ook hardhouten weidepalen of afrasteringspalen vindt u in onze groothandel. Ze zijn van kastanjehout. Hiermee maakt u een solide basis voor gaas of hekwerk voor het afscheiden van een perceel of het afscheiden van een deel van een perceel. Dankzij de gepunte onderkant slaat u ze eenvoudig en stevig in de grond. Het is ook een optie om ze vast te zetten in snelbeton. In ons uitgebreide assortiment vindt u in twee verschillende kopmaatdiktes en diverse lengtematen.

Online bestellen bij Houthandelonline

Weidepalen zijn perfect als u op zoek bent naar goedkope maar toch mooie palen voor het maken van een natuurlijke afrastering op uw erf. Eventueel kunt u de weidepalen beitsen. Hiervoor bent u bij onze online groothandel ook aan het juiste adres. Beitsen en impregneermiddelen vindt u ook in deze categorie en voegt u eenvoudig toe aan uw bestelling. Wij bezorgen uw bestelling graag bij u thuis. Dit doen wij binnen 2 tot 7 werkdagen. Ook afhalen is mogelijk. Onder ‘Transportinformatie’ leest u hier alles over. Heeft u verder nog vragen of advies nodig? Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur via 0226-744226.