Douglashout Zweeds Rabat


Bel voor advies

ma t/m vr: 9.00 - 12.00 en 14:00 - 16:00 uur

Zweeds rabat

Bent u op zoek naar Zweeds rabat? Bij Houthandelonline vindt u zwarte rabatdelen, maar ook planken in het naturel en groen. Zweeds rabat kent dankzij haar duurzaamheid een breed toepassingsgebied. Douglashout Zweeds rabat is altijd geschikt, of u het hout nu wilt gebruiken voor een schutting, tuinhuis, veranda of als gevelbekleding. U vindt een ruim aanbod Zweeds rabat bij de groothandel voor particulieren en zakelijke gebruikers. De volgende aspecten zijn van toepassing op onze Zweeds rabat-collectie:

  • onbehandeld
  • gempregneerd
  • gedroogd
  • fijnbezaagde zichtzijde

Onze prijzen zijn scherp voor de kwaliteit die u van een groothandel mag verwachten. Bekijk dus maar snel ons assortiment Zweeds Rabat. U bestelt het hout heel eenvoudig via onze webshop. Uw bestelling wordt binnen 2-7 werkdagen geleverd.

Wat is Zweeds rabat?

Zweeds rabat zijn rabatdelen van Douglashout die taps toelopen. Deze planken kunt u dakpansgewijs in elkaar bevestigen. De rabatplanken worden horizontaal gemonteerd. De achterzijde is recht en de zichtzijde van de plank loopt taps waarbij de bovenkant dunner is dan de onderkant. Een Douglasplank van Zweeds rabat wordt ook wel potdekselplank genoemd vanwege de constructiewijze. Een voordeel van de potdekselconstructie is dat regenwater zo makkelijk kan worden afgevoerd en wind niet naar binnen kan. Het Douglashout Zweeds rabat van Houthandelonline is van hoogwaardige kwaliteit. Ook het dunne gedeelte van de plank is solide en zal niet zomaar gaan scheuren of barsten.

Over het assortiment

In de categorie Zweeds Rabat bieden wij u onbehandelde en (groen) gempregneerde douglasplanken. De onbehandelde planken zijn naturel van kleur en gedroogd. Door droging wordt het Douglashout steeds harder en zo maatvaster. De onbehandelde Douglasplanken zijn leverbaar in een werkende maat van 10-21x150 mm. Als u liever geimpregneerd hout wilt bestellen, kan dat ook. De geimpregneerde planken zien groen door het verduurzamen en zijn leverbaar in dezelfde maten als de onbehandelde planken. Gempregneerd Douglashout is erg geschikt voor buitengebruik. De geimpregneerde rabatdelen worden onder hoge druk verduurzaamd en zijn zo goed bestand tegen vocht, insecten en schimmels. Fijnbezaagd betekent dat het hout machinaal is glad geschaafd. De delen zijn klaar voor verwerking en splinteren niet en u kunt ze behandelen met een beschermende coating. In ons assortiment vindt u planken in verschillende lengtematen, te weten 300 en 400 cm.

Zelf een schutting bouwen van Douglashout

Douglashout is populair voor toepassing in de tuin zoals voor het bouwen van een schutting. Een dichte schutting van Zweeds rabat zien we steeds vaker. Het hout is zo populair om zijn robuuste en warme uitstraling en hoge duurzaamheidsklasse. Het is zelfs een van de hardste Europese houtsoorten. Als u een schutting wilt maken van Douglashout, koopt u via Houthandelonline alle benodigde materialen. Een schutting of erfafscheiding bouwen kan op diverse manieren. In ieder geval heeft u palen, Zweeds rabat en montagemateriaal nodig.

De palen kunt u los in de grond zetten of in speciale paalpunten of paalvoeten. Planken kunt u zowel horizontaal als verticaal plaatsen. In plaats van tuinplanken kunt u ook kiezen voor tuinschermen, gaasschermen, schaaldelen, Zweeds rabat of potdekselplanken. Tuinschermen hebben wij in allerlei uitvoeringen en van hardhout, eiken of grenen.

Bestel Zweeds Rabat online

Bij Houthandelonline bestelt u heel eenvoudig en voordelig Zweeds Rabat. Uw bestelling wordt rechtstreeks vanaf onze leverancier bij u thuisbezorgd waardoor de planken tegen een voordelig tarief aangeboden kunnen worden. De kwaliteit is wat u van een groothandel mag verwachten. Dankzij specialistische kennis, ervaring en bedrevenheid kan Houthandelonline u een deskundig advies geven over Zweeds Rabat en al onze andere hout- en bouwmaterialen. Wij zijn op vaste tijden tot uw beschikking om u uitgebreid te informeren en te adviseren. Indien u vragen heeft over uw bestelling of levering, neem dan telefonisch contact op met ons team, of stuur een e-mail.