Isolatie


Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.00 - 12.00 uur

Isolatiemateriaal

In de huidige samenleving wordt het isoleren van woningen en gebouwen steeds belangrijker. Zowel voor thermische als akoestische isolatie is de steenwol isolatie van Rockwool een prima keuze. Ook PIR isolatie is zeer geschikt voor warmte isolatie.

Verschillende soorten isolatiemateriaal zijn verkrijgbaar bij Houthandelonline, elk met unieke eigenschappen en geschikt voor specifieke toepassingen.

Toepassingen van diverse soorten isolatie

Rockroof Sidefix Base wordt gebruikt voor hellende daken aan de binnenkant van de woning. Deze spijkerflensdeken is zowel thermisch- als akoestisch isolerend.

Rocksone Base wordt toegepast voor het isoleren van voorzetwanden, binnenwanden en plafondconstructies. Ook is het geluiddempend.

Rockfit Duo wordt toegepast bij gemetselde spouwmuren met gedeeltelijke of volledige spouwvulling.

PIR Enertherm alu platen zijn geschikt voor zowel dak- als vloer isolatie. De platen fungeren als thermische isolatie en zijn minder geschikt voor akoestische isolatie.

Technische informatie

Alle bovengenoemde platen vallen in Euro brandklasse A1 volgens EN13501-1.

De verwerking van dit materiaal geschiedt conform het productblad Rockwool.

Heeft u nog vragen? Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar. Wij zijn te bereiken op tel: 0226-744226 of stuur ons een e-mail: info@houthandelonline.nl