< MDF

MDF Gefineerd 2-zijden Eiken

MDF Gefineerd 2-zijden Eiken

3 artikel(en)

Aantal:
-
+
Meer informatie
MDF Gefineerd 2-zijden Eiken 19mm 305x122cm
81,88 per m2 (incl. BTW)
304,69 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Eiken Kantfineer 50m1 per rol
36,66 per stuk (incl. BTW)
Aantal:
-
+
Meer informatie
Bijpassende producten


Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.00 - 11.00 uur

MDF Eiken fineerplaten geschikt voor interieurbouw

Bent u op zoek naar MDF Eiken fineer voor het maken van meubels, het bouwen van kasten of het vernieuwen van de keuken? Dan bent u bij Houthandelonline aan het juiste adres. In onze webshop vindt u verschillende fineerplaten van hoogwaardige kwaliteit, tegen scherpe prijzen. Variërend van Eiken kantfineer tot 2-zijdig MDF Eiken fineer. Een van de voordelige eigenschappen van MDF Eiken fineer is dat de platen eenvoudig zijn bij te snijden en dus gemakkelijk op maat zijn te maken.

Wat zijn de eigenschappen van MDF Eiken fineer?

  • Niet van echt hout te onderscheiden;
  • Constructief plaatmateriaal geschikt voor interieurbouw;
  • Door de unieke houttekening van de Quercus Petraea boom heeft het hout een natuurlijke uitstraling, tijdloze en stoere uitstraling;
  • Het materiaal is geperst op een basismateriaal van MDF dat zeer sterk is.

Wat is Eiken fineer?

MDF Eiken fineer is een constructief plaatmateriaal dat veel wordt toegepast binnen de interieurbouw. Wat is fineer precies? Dit is een dun laagje hout dat op het plaatmateriaal wordt aangebracht. Omdat de fineerlaag van echt hout wordt gemaakt, zijn de Eiken fineerplaten niet van massief hout te onderscheiden. De grondstoffen voor het plaatmateriaal zijn afkomstig van de Quercus Petraea, ofwel wintereik. Het hout van deze boom wordt gekenmerkt door de mooie geelbruine tot donkerbruine kleur.

Stevig materiaal

Het is een sterke houtsoort waardoor de kans op vervorming minimaal is als u het verwerkt in meubelen, kasten of wanden. MDF Eiken fineer vervormt van nature niet of nauwelijks, in tegenstelling tot massief hout dat bij temperatuurverschillen de eigenschap heeft om te gaan werken. Een kastdeur kan hierdoor bijvoorbeeld een andere vorm krijgen waardoor hij niet meer goed sluit.

Hoogwaardige kwaliteit producten

Zowel de diverse soorten MDF Eiken fineer als de service, is bij HouthandelOnline van hoogwaardige kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat alle soorten plaatmateriaal op voorraad zijn en dat u eenvoudig online uw bestelling kan plaatsen. Daarom garanderen we u snelle levertijden. Binnen twee tot zeven werkdagen wordt uw bestelling op een door u gewenst adres in heel Nederland en België bezorgd. Heeft u vragen over het MDF Eiken fineer? Neem dan gerust contact met ons op, ons vakkundige team staat u graag te woord.