Underlayment Fins Vuren

Underlayment Fins Vuren

6 artikel(en)

Aantal:
-
+
Meer informatie
Underlayment 18mm Fins Vuren II/III 244x122cm rechte kant
23,27 per m2 (incl. BTW)
69,27 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Underlayment 18mm Fins Vuren III/III 244x122cm rechte kant
22,99 per m2 (incl. BTW)
68,44 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Bijpassende producten


Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.00 - 11.00 uur

Underlayment Fins vuren koop je bij Houthandelonline

Fins vuren is een van de meest gebruikte houtsoorten voor underlayment. Met een gemiddeld gewicht van ongeveer 450 kg per m3 is Fins vuren lichter dan bijvoorbeeld Radiata Pine underlayment. Sterker nog, Fins vuren is het meest lichtgewicht type underlayment. Het is daarnaast zeer makkelijk te bewerken en heeft kwaliteitsklasse II/III.

Welke eigenschappen heeft Fins vuren underlayment?

Ons underlayment Fins vuren wordt gekenmerkt door een lichte, natuurlijke kleur. Het betreffen gladde, vlakke platen, die zijn opgebouwd uit 7 lagen en een totale dikte van 18 millimeter hebben. De platen hebben afmetingen van 244 x 122 centimeter en zijn aan de lange zijden voorzien van een mes/groef verbinding.

Voor welke toepassingen kan ik Fins vuren gebruiken?

Fins vuren underlayment is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor binnen, maar kan als het op de juiste manier is gemonteerd in principe ook op beschutte buitenplekken worden toegepast. Het hout heeft een CE2+ markering, wat betekent dat het geschikt is voor constructieve toepassingen. Met andere woorden, het kan gebruikt worden als onderdeel van een constructie met een dragende functie. Een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld multiplex is dat underlayment van Fins vuren vlakker en egaler is. Het wordt bijvoorbeeld veel gebruikt als wand- en vloerplaten en als dakbeschot, vaak in combinatie met gipsplaten en/of isolatiemateriaal. Het is echter ook geschikt als (basis)plaat voor het vervaardigen van scheidingswanden, meubilair en (transport)kisten.

Waar moet ik rekening mee houden als ik Fins vuren als underlayment gebruik?

Waar veel andere soorten underlayment een vrij grove uitstraling hebben, heeft Fins vuren een esthetisch aantrekkelijke zichtzijde. Daardoor is het prima geschikt voor toepassingen waarbij het underlayment (gedeeltelijk) in het zicht blijft. Het is bij deze platen dan niet nodig om de korte zijden met een randsealer te behandelen. Om de oorspronkelijke kleur van het vurenhout te behouden kan het met UV-werende lak worden afgewerkt. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor de juiste producten op het gebied van plaatmateriaal afwerking.

Underlayment Fins vuren bestellen

Underlayment van Fins vuren bestellen? Dat is zo geregeld via Houthandelonline.nl! Als dé houtgroothandel voor particulieren en bedrijven bieden wij de beste kwaliteit tegen verrassend scherpe prijzen. Bovendien is al ons underlayment snel leverbaar; u heeft uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen binnen. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook afhalen bij ons distributiecentrum in Wieringerwerf of de afhaallocatie in Nuenen. Komt u ergens niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van hout kunnen wij u van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de juiste houtsoorten voor uw specifieke toepassing. We zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0226 744 226, maar u kunt ook een mailtje sturen naar info@houthandelonline.nl.