Blokhut Profielen


Bel voor advies

ma t/m vr: 9.00 - 12.00 en 14:00 - 16:00 uur

Voordelig blokhutprofielen bestellen

Met blokhutprofielen bouwt u heel gemakkelijk een blokhut of een schuttingwand. Houthandelonline biedt u drie verschillende soorten blokhutprofielen in meerdere maten. Het tuinhout waar de profielen van gemaakt worden, is van de beste kwaliteit naaldhout en hardhout. In ons assortiment vindt u blokhutprofielen uitgevoerd in naturel hout, hardhout en gempregneerde blokhutprofielen. Wij leveren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Heeft u een bestelling geplaatst? Dan leveren wij deze direct vanaf de zagerij bij u thuis. Hierdoor is er geen tussenhandel en heeft u voordelig uw blokhutprofielen.

Bouw zelf uw blokhut

Wilt u zelf een tuinhuis of schuttingwand maken, dan zijn blokhutprofielen daar erg geschikt voor. Deze planken monteert u gemakkelijk dankzij de mes-en-groef. Hierom worden de planken ook wel mes-en-groef-planken genoemd. Alle planken zijn geschaafd zodat u ze gelijk kunt verwerken. Wij leveren standaardmaten maar wij raden u aan om minimaal 10 cm afval in te calculeren omdat de planken nog kunnen krimpen en uitzetten.

Douglas blokhutprofielen: onbehandeld en gempregneerd

In ons assortiment blokhutplanken van Douglashout vindt u zowel onbehandelde planken als groen gempregneerde planken. De afmetingen van de profielen zijn 28 x 182 mm en u kunt kiezen uit drie lengtematen. Dit geldt ook voor de groen gempregneerde planken. Kiest u voor de onbehandelde planken, dan adviseren wij u om ze wel zelf te behandelen. Douglashout is van nature al duurzamer dan ander naaldhout, maar door ze te behandelen met onze buitenbeits en randsealer verlengt u de levensduur aanzienlijk. Het is belangrijk om ze te behandelen alvorens u ze gaat monteren zodat ook mes en groef ook goed beschermd zijn.

Blokhutprofielen van hardhout

De hardhouten profieldelen zijn geschaafd en hebben een kopmaatdikte van 30 x 185 cm en de lengte is 250 cm. Hardhout heeft een hoge duurzaamheidsklasse. Met hardhouten profielplanken bouwt u een blokhut waar u gegarandeerd jarenlang plezier van heeft.

Gempregneerde profielen

De geimpregneerde blokhutprofielen zijn alvast voor u verduurzaamd en zo direct klaar voor toepassing. Eventueel kunt u ze zelf later nog beitsen, olin of in de gewenste kleur schilderen. U heeft de keuze uit twee lengtematen namelijk 250 en 400 cm, de andere afmetingen zijn 30 x 130 mm.

Vragen?

Ook aan montagemateriaal en verf en olie is gedacht. Deze producten vindt u terug bij ieder product in onze webshop. Zo bestelt u heel eenvoudige deze artikelen bij uw tuinhout. Wilt u meer weten over de blokhutprofielen? Of over ons andere tuinhout? Of over onze overige houtsoorten en bouwmaterialen? Heeft u vragen over uw bestelling? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan iedere dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bij Houthandelonline bent u aan het juiste adres voor professioneel advies.