Blokhut Profielen


Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.00 - 11.00 uur

Voordelig blokhutprofielen bestellen

Met blokhutprofielen bouwt u heel gemakkelijk een blokhut of een schuttingwand. Houthandelonline biedt u drie verschillende soorten blokhutprofielen in meerdere maten. Het tuinhout waar de profielen van gemaakt worden, is van de beste kwaliteit naaldhout en hardhout. In ons assortiment vindt u blokhutprofielen uitgevoerd in naturel hout, hardhout en blokhutprofielen. Wij leveren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Heeft u een bestelling geplaatst? Dan leveren wij deze direct vanaf de zagerij bij u thuis. Hierdoor is er geen tussenhandel en heeft u voordelig uw blokhutprofielen.

Bouw zelf uw blokhut

Wilt u zelf een tuinhuis of schuttingwand maken, dan zijn blokhutprofielen daar erg geschikt voor. Deze planken monteert u gemakkelijk dankzij de mes-en-groef. Hierom worden de planken ook wel mes-en-groef-planken genoemd. Alle planken zijn geschaafd zodat u ze gelijk kunt verwerken. Wij leveren standaardmaten maar wij raden u aan om minimaal 10 cm afval in te calculeren omdat de planken nog kunnen krimpen en uitzetten.

Douglas blokhutprofielen

Ons assortiment blokhutplanken van Douglashout bestaat uit onbehandelde planken. De afmetingen van de profielen zijn 28 x 180 mm en u kunt kiezen uit drie lengtematen. Kiest u voor deze onbehandelde planken, dan adviseren wij u om ze wel zelf te behandelen. Douglashout is van nature al duurzamer dan ander naaldhout, maar door ze te behandelen met onze buitenbeits verlengt u de levensduur aanzienlijk. Het is belangrijk om ze te behandelen alvorens u ze gaat monteren zodat ook de mes en groef goed beschermd zijn.

Blokhutprofielen van hardhout

De hardhouten profieldelen zijn geschaafd en hebben een kopmaatdikte van 30 x 185 cm en de lengte is 250 cm. Hardhout heeft een hoge duurzaamheidsklasse. Met hardhouten profielplanken bouwt u een blokhut waar u gegarandeerd jarenlang plezier van heeft.

Vragen?

Ook aan montagemateriaal en verf en olie is gedacht. Deze producten vindt u terug bij ieder product in onze webshop. Zo bestelt u heel eenvoudige deze artikelen bij uw tuinhout. Wilt u meer weten over de blokhutprofielen? Of over ons andere tuinhout? Of heeft u vragen over onze overige houtsoorten en bouwmaterialen? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan iedere dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bij Houthandelonline bent u aan het juiste adres voor professioneel advies.