Palen Geïmpregneerd


Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.00 - 12.00 uur

De beste palen voor de tuin: geïmpregneerd en geschaafd

Het assortiment geïmpregneerde palen van Houthandelonline is gemaakt van de beste kwaliteit naaldhout. De palen zijn ideaal als steunpaal voor uw erfafscheiding of schutting. Als u op zoek bent naar voordelige schuttingpalen, dan zijn geïmpregneerde palen een goede keuze. Geïmpregneerde palen zijn een goed alternatief voor hardhouten palen als u andere duurzame palen wilt kopen. Welke producten bieden wij in deze categorie aan?
  • geschaafde geïmpregneerde palen
  • ruw verduurzaamde palen
  • gereedschap om palen te plaatsen
  • hoekverbindingen, paalpunten en paalvoeten
Ook vindt u nog worteldoek en speciale verfsystemen en bevestigingsmateriaal. Bestellen in onze webshop gaat heel eenvoudig. Heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Wij adviseren en helpen u graag.

Geschaafde palen in verschillende afmetingen

Welke afmeting heeft u nodig? De maten van de geschaafde geïmpregneerde palen lopen uiteen van 7x7 cm tot en met 14x14 cm. Iedere afmeting is verkrijgbaar in vele lengtematen. Voor voldoende steun moet u rekening houden dat de palen diep genoeg de grond in gaan. Bedenk daarom goed welke lengtemaat u nodig heeft. Welke diktemaat u nodig heeft is afhankelijk van de steun die de palen moeten geven. Hoe dikker de tuinpalen, hoe steviger uw constructie wordt. Geschaafde palen zijn glad afgewerkt en daarom prima geschikt als de palen in het zicht komen. Wilt u een erfafscheiding creëren waarbij de palen echte blikvangers moeten zijn? Dan zijn Douglas palen een goed idee.

Ruw geïmpregneerd

Naast geschaafde geïmpregneerde palen, hebben wij ook ruw geïmpregneerde palen. Deze palen zijn geschikt voor erfafscheidingen of constructiewerk, maar dan hebben ze een ruw uiterlijk. Worden de palen niet zichtbaar in de constructie? Dan zijn ruw geïmpregneerde palen een prima keuze. Deze palen hebben wij in de volgende kopmaatafmetingen: 10 x 10 cm, 10 x 15 cm en 15 x 15 cm. Ruw geïmpregneerde palen zijn aan vier zijden ruw geschaafd. Per product ziet u de prijs per strekkende meter en per stuk. Zo is het voor u meteen duidelijk wat u kwijt bent.

Gereedschap, hoekverbindingen, paalpunten en meer

Als u palen gaat plaatsen heeft u een grondboor nodig en eventueel een handhei, palenlifter en een sleg. Daarnaast zijn paalpunten, voeten of snelbeton ook erg handig. Ook worteldoek kunt u bestellen in onze webshop. Heeft u dit product nodig? Kies dan het gewenste aantal vierkante meters en wij voegen het toe aan uw bestelling.

Eenvoudig bestellen bij Houthandelonline

Houthandelonline is de online groothandel voor geïmpregneerde palen, balken, planken, latten en regels en nog veel meer. Ook als u op zoek bent naar planken voor de constructie, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben onder andere schaaldelen, weidepalen, potdekselplanken en rabatdelen. Alles om uw bouwproject compleet te maken. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen eenvoudig tuinhout bestellen. U heeft de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden als iDeal, Mastercard, Visa, Bankcontact en Overboeking.