Zweeds Rabat Geimpregneerd

Zweeds Rabat Geimpregneerd

7 artikel(en)

Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Bijpassende producten


Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.30 - 11.00 uur

Zweeds Rabat geïmpregneerd voor allerlei toepassingen

Zweeds Rabat ofwel potdekselplanken zijn de laatste jaren erg populair geworden. Houthandelonline is de online groothandel voor zakelijke en particulieren klanten en biedt u een groot assortiment geïmpregneerd Zweeds Rabat. Zweedse Rabat planken worden gemaakt van Douglas hout. De planken worden onder hoge druk geïmpregneerd en zo verduurzaamd voor een langere levensduur. Verder is de zichtzijde van Zweeds Rabat fijnbezaagd waardoor de karakteristieke uiterlijke kenmerken van het Douglas hout goed zichtbaar zijn. Geïmpregneerde potdekselplanken kunt u gebruiken voor veel toepassingen zoals:
  • schutting;
  • zijwand of achterwand van overkapping;
  • gevelbekleding tuinhuis;
  • gevelbekleding woonhuis of schuur.

Potdekselplanken zijn ideaal als gevelbekleding

Kenmerkend voor Zweeds Rabat is dat ze taps toelopen. Van boven zijn de planken smal en aan de onderzijde lopen ze breder uit. Dankzij een sponning of uitsparing kunnen ze recht tegen de achterconstructie en over elkaar worden gemonteerd. Hierdoor ontstaat het potdekseleffect. De planken zijn erg geschikt om een gevel mee te bekleden of om een strakke, dichte schutting mee te creëren. Dat staat ook mooi en geeft een stoer uiterlijk.

Geïmpregneerd Zweeds Rabat van hoge kwaliteit

Als u op zoek bent naar geïmpregneerd Zweeds Rabat met een hoge kwaliteit, zijn wij graag uw groothandel. Houthandelonline koopt het beste tuinhout voor u in. U vindt in ons grote assortiment geïmpregneerde planken, zeker de planken die u nodig heeft. Wij bieden u geïmpregneerd Zweeds Rabat in diverse kopmaat afmetingen en lengtematen. Daarnaast heeft u de keuze uit twee kwaliteiten namelijk de kwaliteit met een werkende maat van 130 mm en met een werkende maat 12/22x180 mm. U bestelt de Zweeds Rabat planken per stuk.

Alles voor de montage en afwerking

Verder kunt u ook RVS schroeven of Torx schroeven bij ons bestellen voor het monteren van de planken. Deze schroeven zijn geschikt voor buitengebruik en verkrijgbaar voor het Zweeds Rabat in meerdere diktematen. Daarnaast kunt u ook randsealer, buitenbeits en impregneermiddel bij ons bestellen. Zo heeft u in 1 keer alles in huis om aan de slag te gaan.

Vragen over tuinhout?

Heeft u vragen over de geïmpregneerde Zweeds Rabat planken? Bijvoorbeeld over de kwaliteit of de verwerking? Ons team voorziet u graag van professioneel advies. U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur op nummer 0226-744226. Of u stuurt een mail naar info@houthandelonline.nl. In onze groothandel vindt u alle denkbare soorten tuinhout. Naast onbehandeld en geïmpregneerd tuinhout zijn wij ook het adres voor hardhout, vurenhout, Red Cedar, Douglas hout en nog veel meer.