Zweeds Rabat Geimpregneerd

Zweeds Rabat Geimpregneerd

8 artikel(en)

Zweeds Rabat Geimpregneerd 12/22x190mm 360cm (werkende maat 12/22x180mm)
3,01 per m1 (incl. BTW)
10,85 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Zweeds Rabat Geimpregneerd 12/22x190mm 420cm (werkende maat 12/22x180mm)
3,01 per m1 (incl. BTW)
12,66 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Zweeds Rabat Geimpregneerd 12/22x190mm 480cm (werkende maat 12/22x180mm)
3,01 per m1 (incl. BTW)
14,47 per stuk
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Aantal:
-
+
Meer informatie
Bijpassende producten


Bel voor advies

ma t/m vr: 9.00 - 12.00 en 14:00 - 16:00 uur

Zweeds Rabat gempregneerd voor allerlei toepassingen

Zweeds Rabat ofwel potdekselplanken zijn de laatste jaren erg populair geworden. Houthandelonline is d online groothandel voor zakelijke en particulieren klanten en biedt u een groot assortiment gempregneerd Zweeds Rabat. Zweedse Rabat planken worden gemaakt van Douglashout. De planken worden onder hoge druk gempregneerd en zo verduurzaamd voor een langere levensduur. Verder is de zichtzijde van Zweeds Rabat fijnbezaagd waardoor de karakteristieke uiterlijke kenmerken van het Douglashout goed zichtbaar zijn. Gempregneerde potdekselplanken kunt u gebruiken voor veel toepassingen zoals:
  • schutting;
  • zijwand of achterwand van overkapping;
  • gevelbekleding tuinhuis;
  • gevelbekleding woonhuis of schuur.

Potdekselplanken zijn ideaal als gevelbekleding

Kenmerkend voor Zweeds Rabat is dat ze taps toelopen. Van boven zijn de planken smal en aan de onderzijde lopen ze breder uit. Dankzij een sponning of uitsparing kunnen ze recht tegen de achterconstructie en over elkaar worden gemonteerd. Hierdoor ontstaat het potdekseleffect. De planken zijn erg geschikt om een gevel mee te bekleden of om een strakke, dichte schutting mee te creren. Dat staat ook mooi en geeft een stoer uiterlijk.

Gempregneerd Zweeds Rabat van hoge kwaliteit

Als u op zoek bent naar gempregneerd Zweeds Rabat met een hoge kwaliteit, zijn wij graag uw groothandel. Houthandelonline koopt het beste tuinhout voor u in. U vindt in ons grote assortiment geimpregneerde planken, zeker de planken die u nodig heeft. Wij bieden u gempregneerd Zweeds Rabat in diverse kopmaatafmetingen en lengtematen. Daarnaast heeft u de keuze uit twee kwaliteiten namelijk de kwaliteit met een werkende maat van 130 mm en met een werkende maat 12/22x180 mm. U bestelt de Zweeds Rabat planken per stuk.

Alles voor de montage en afwerking

Verder kunt u ook RVS schroeven of Torx schroeven bij ons bestellen voor het monteren van de planken. Deze schroeven zijn geschikt voor buitengebruik en verkrijgbaar voor het Zweeds Rabay in meerdere diktematen. Daarnaast kunt u ook randsealer, buitenbeits en impregneermiddel bij ons bestellen. Zo heeft u in n keer alles in huis om aan de slag te gaan.

Vragen over tuinhout?

Heeft u vragen over de gempregneerde Zweeds Rabat planken? Bijvoorbeeld over de kwaliteit of de verwerking? Ons team voorziet u graag van professioneel advies. U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken tussen 8.00 en 17.00 uur op nummer 0226-744226 of u kunt een mail sturen naar info@houthandelonline.nl. In onze groothandel vindt u alle denkbare soorten tuinhout. Naast onbehandeld en gempregneerd tuinhout zijn wij ook het adres voor hardhout, vurenhout, Red Cedar, Douglashout, het ecologisch verantwoorde Accoya hout en van nog veel meer.