EPDM Eco Wit dakbedekking 1.14mm dik, 3.05m breed (bestel per strekkende meter)Tijdelijk niet beschikbaar
Zoek een vervangend product


Plus- en minpunten
plus Waterdicht
plus In 1 stuk geleverd
plus Verschillende maten beschikbaar
plus Lange levensduur
plus Ecologisch verantwoord

Artikelomschrijving

De aanschaf van EPDM Wit is een ecologisch verantwoorde keuze; het weerkaatst het zonlicht, absorbeert minder warmte t.o.v. zwart epdm, verhoogt het rendement van zonnepanelen en helpt de effecten van klimaatverandering te verminderen. Maak het dak eenvoudig damp- en waterdicht door het gebruik van hoogwaardige Eco Wit EPDM dakbedekking met een lange levensduur. EPDM folie is gemakkelijk te plaatsen op platte en flauw hellende daken. Het EPDM is 1,14mm dik en wordt geleverd in één stuk met een breedte van 3.05 meter. Let op: Vul het aantal benodigde strekkende meters in. (voor een stuk van 3.05x4 meter vult u aantal: 4 in) De prijs per m2 = 22,63 excl. BTW


Specificaties
Artikelnummer:
20164
Naam:
EPDM Eco Wit dakbedekking 1.14mm dik, 3.05m breed (bestel per strekkende meter)
Toepassing:

EPDM Wit dakbedekking is een waterdicht membraam, geschikt voor platte en licht hellende daken. Bij het toepassen van wit EPDM ontstaat een wit/licht grijs dakvlak dat het zonlicht meer weerkaatst en minder warmte absobeert dan een zwart dakvlak. Dit betekent dat de ruimte onder het dak koeler blijft en er bespaart kan worden op de kosten van eventuele airconditioning. Ook het rendement van zonnepanelen wordt verhoogd als deze op witte dakvlakken zijn geplaatst. Door minder temperatuurschommeling bij een Wit EPDM dakvlak gaat deze langer mee en is dit een duurzame en ecologisch verantwoorde keuze. Dit pakket voorziet in alle benodigdheden om een dakvlak dicht te leggen.

Uitvoering:

Het EPDM folie is eenvoudig te plaatsen d.m.v. EPDM-lijm. Zorg bij het plaatsen dat er voldoende over-lengte is aan alle zijdes zodat alle hoeken en randen goed bedekt zijn en afgewerkt kunnen worden.

Dikte Kopmaat:
Afwerking:

Werk het dak af met toebehoren zoals daktrimmen en een uitloop.

Verpakt per:
Stuk
Dikte:
1mm
Breedte:
3050mm
Lengte:
1000mm

Bel voor advies

ma t/m vr: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur zaterdag: 8.00 - 11.00 uur