Navigation

Goedkoop tuinhout

 

Bent u op zoek naar tuinhout voor een schutting, tuinhuis of een ander tuinproject? Dan bent u bij Houthandelonline aan het juiste adres. Tuinhout goedkoop bestellen is niet altijd eenvoudig, er zit vaak een groot verschil in kwaliteit. Wij zijn dé groothandel voor goedkoop tuinhout van hoge kwaliteit. Van een nieuw tuinproject wilt u zo lang mogelijk genieten. Bij Houthandelonline bestelt u heel eenvoudig allerlei soorten tuinhout, zoals:

Bestel goedkoop tuinhout bij Houthandelonline, want tuinhout voor een scherpe prijs, wie wil dat nu niet? Bij ons heeft u de keuze uit veel soorten geïmpregneerd tuinhout. Wij kunnen tuinhout goedkoop leveren, omdat uw bestelling direct vanaf onze importeur bij u geleverd wordt. Er zijn dus geen tussenschakels. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

 

Wat is geïmpregneerd hout?

Geïmpregneerd hout heeft een behandeling ondergaan om het schimmelwerend te maken. Al ons hout is onder vacuümdruk verduurzaamd. Door deze behandeling is het tuinhout geschikt voor de tuin. De levensduur van tuinhout wordt zo tot wel 15 jaar verlengd. Tot die tijd hoeft u het zeker niet te vervangen en bent u voordelig uit met renovatiewerkzaamheden in de tuin. Ook kunt u het hout nog behandelen met een beits, zodat het in goede staat blijft. In onze webshop vindt u een ruime keuze aan geïmpregneerd hout, zoals planken, palen, latten, regels, balken en vlonderplanken. Dit is slechts een kleine selectie van het totale assortiment. Kijk voor ons complete assortiment goedkoop tuinhout onder de gelijknamige categorie en vind hier de juiste materialen voor uw tuinklus.

 

Zelf een schutting bouwen

De kosten voor een tuinproject lopen vaak erg op. Bij Houthandelonline houdt u zelf de kosten in de gaten. Als u een goede maar goedkope schutting gaat bouwen, koopt u via Houthandelonline alle benodigde materialen. Een tuinafscheiding bouwen, kan op diverse manieren. In ieder geval heeft u palen, tuinplanken en montagemateriaal nodig. De palen kunt u, indien gewenst, monteren in speciale paalpunten of paalvoeten. Planken kunt u zowel horizontaal, als verticaal plaatsen. In plaats van tuinplanken kunt u ook kiezen voor tuinschermen, gaasschermen, schaaldelen, Zweeds rabat of potdekselplanken. Tuinschermen hebben wij in allerlei uitvoeringen en van hardhout, Eiken of Grenen.

 

Bezaagd en geschaafd hout

Schuttingplanken kunt u bestellen in geschaafde en bezaagde uitvoering. Wat is het verschil? Geschaafde planken zijn machinaal glad gemaakt met een schaaf. Een bezaagde plank is nog ruw, niet helemaal maatvast en voorzien van houtvezels aan de oppervlakte. Bovendien kunnen de planken scherpe hoeken hebben en zijn ze ook niet altijd haaks. We hebben de tuinplanken in allerlei lengtes. Per product ziet u de prijs per strekkende meter en de stuksprijs, zodat u weet wat de kosten zijn.

 

Goedkoop tuinhout bestellen?

Of u nu een blokhut of een veranda gaat bouwen, een schapenhek wilt plaatsen of kiest voor een terras van houten tuintegels, bij Houthandelonline vindt u wat u zoekt. Wij hebben wat u nodig heeft. Wij zijn dé groothandel voor particulieren, maar ook zakelijke klanten kunnen bij ons tuinhout kopen. Naast tuinhout vindt u in onze shop ook beslag voor poortdeuren, montagematerialen, landbouwhekken, bielzen en impregneermiddelen. Goedkoop tuinhout kopen met de hoogste kwaliteit doet u gemakkelijk en snel bij Houthandelonline. Indien u meer informatie wilt over tuinhout, neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0226-744 226 of stuur een email naar [email protected].