Navigation

Je bestelling is gelukt, bedankt!Je bestelling is gelukt, bedankt!

Wij gaan je bestelling zo snel mogelijk verwerken en met de grootste zorg uitvoeren. Wij plannen het transport in en communiceren de leverdatum zo spoedig mogelijk per e-mail. Heb je een voorkeur voor een bepaalde dag of week? Laat het ons weten en neem contact met ons op. De factuur van jouw order ontvang je de werkdag voor de datum van levering per e-mail.

Je bestelling wordt verzameldJe bestelling wordt verzameld

Jouw bestelde materiaal zal worden verzameld in ons distributiecentrum. Zodra je order compleet en in de vrachtwagen geladen is, ontvang je van onze transportplanning een e-mail met Track & Trace code.

Je bestelling is onderweg<Je bestelling is onderweg

Kleine pakketjes versturen wij per pakketdienst. Alle grotere pakketten bezorgen wij met een 18 meter lange vrachtwagen en een kooiaap* (meeneemheftruck). Wij lossen jouw bestelling met de kooiaap zo goed als mogelijk op de door jouw gewenste plaats. Een kooiaap is een zware machine en deze kan niet over uw stoep of oprit rijden. Om schade te voorkomen zijn onze chauffeurs geïnstrueerd hier niet over te rijden, de ondergrond is vaak niet sterk genoeg.

Je bestelling is geleverdJe bestelling is geleverd

Zowel jij als wij hebben er baat bij dat het door jou bestelde materiaal correct verwerkt wordt. Heb je vragen over de verwerking van uw materialen? Neem gerust contact op met een van onze specialisten:

• Telefonisch via: 0226-744226

• Per e-mail naar: [email protected]

Wij wensen je veel succes met jouw project!

Bedankt voor je vertrouwen, namens alle medewerkers van HouthandelOnline.nl