Navigation

Tuinschermen

 

Tuinschermen bieden een mooie en relatief eenvoudige manier om je tuin af te schermen. Ook zijn houten schermen een prima alternatief voor traditionele schuttingen. Je kunt je tuinafscheiding minder bewerkelijk en dus eenvoudiger maken van kant-en-klare Douglas tuinschermen of hardhouten tuinschermen. Houthandelonline.nl biedt je ruime keuze uit de mooiste soorten houten schermen. Deze kun je eenvoudig en voordelig bij ons bestellen. Wij bezorgen ze door heel Nederland.

 

Een afscheiding in je tuin maken: een goed begin is het halve werk!

Houten tuinschermen hebben verschillende voordelige eigenschappen. Zo zorgen ze ervoor dat je huisdieren niet weglopen, dat je terrein wordt beveiligd en dat je in je tuin van privacy kunt genieten. Wil je je tuin voorzien van een afscheiding? Houd dan rekening met verschillende aspecten. Wanneer je zorgt voor een goede voorbereiding, ben je ervan verzekerd dat je tuinschermen lang meegaan. Een goed begin is immers het halve werk! Verdiep je als eerste in de regelgeving van de gemeente waar je woont. Een schutting aan de achterkant van het huis mag meestal niet hoger zijn dan 2 meter. Ook is het raadzaam om met je buren te overleggen. Eventueel kunnen jullie ook samen het benodigde materiaal kopen.

 

Hoe plaats ik een tuinscherm?

Om een schutting extra te beschermen, kun je deze oliën, beitsen of schilderen. Met een goede laag verf geef je de tuinschermen bovendien een extra mooie uitstraling. Onze kundige medewerkers geven je graag meer informatie.

 

Voordelen

  • Minder schroef- en boorwerk dan bij schuttingen
  • Wij verkopen schermen in allerlei houtsoorten: geïmpregneerd grenen, hardhout en Douglas
  • Tuinschermen zijn eenvoudig per schuttingdeel te demonteren of te vervangen
  • Met name hardhouten tuinschermen geven je tuin een luxe uitstraling
  • Veel keuze uit kleuren: grijs, groen geïmpregneerd, bruin, zwart, wit
  • De palen zijn fraai in het zicht en zitten niet verstopt achter de planken

 

Wat kost een tuinscherm?

Ook de prijs zal een belangrijk criterium voor je zijn bij het maken van je keuze. De kosten voor de plaatsing van tuinschermen zijn natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de materiaalkeuze en de afmetingen ervan. Het hout uit ons assortiment kunnen wij je bovendien voordelig aanbieden, omdat er bij ons geen sprake is van tussenhandel. Hierdoor profiteer je bij Houthandelonline.nl van aantrekkelijk geprijsde houtsoorten, die wij ook tegen gunstige tarieven bij je afleveren.

 

Tip bij het kiezen van de houtsoort voor de schutting

Welke houtsoort kun je het beste kiezen? De laatste tijd worden Douglas tuinschermen steeds populairder, onder meer vanwege de warme uitstraling en de lange levensduur. Ook geïmpregneerde tuinschermen worden veel geplaatst. Wanneer je voor hardhout kiest, dan zijn duurzame schermen gegarandeerd. Een tuinscherm van hardhout gaat, ook wanneer het in contact komt met natte grond, maar liefst 25 jaar mee.

 

Natuurlijk alternatief: plaats een natuurlijke afscheiding

Het behoort ook tot de mogelijkheden om in plaats van een tuinscherm of schutting een natuurlijke afscheiding te plaatsen. Natuurlijke schermen zijn er in diverse soorten zoals wilgenteenmatten, rietmatten en dopheidematten. Deze zijn er in verschillende maten en zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling van je tuin of terras. Wij hebben diverse mooie soorten in ons assortiment. Ga je aan de slag met het plaatsen van een afscheiding in je tuin? Wij leveren de mooiste schermen tegen lage prijzen. Bovendien bezorgen wij door heel Nederland. Ook vind je in onze webshop alle benodigde bevestigingsmaterialen, verf en olie. Voor advies bij het plaatsen van een tuinscherm staat ons team je graag te woord. Bel ons op: 0226 – 744 226 of stuur ons een e-mail: [email protected].

 

Meer informatie over schuttingen?